Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKIKA | Tete Lyona gidiyor. Galatasaray yönetimi 2 milyon yıllık ücretini fazla buldu.

Büyük hata. Bu çocuğun peşinden herkes koşuyordu. Ilerde iyi yerlere gelebilir.
ulan Tolgaya 2 milyon verirken fazla değilmiydi Tolga kim Tolga? Sahadaki görevi ne Avarel gibi koşmaktan başka bir boka yaramıyor herif sahada her hafta düzenli olarak spor yapıyor bildiğin ya üstüne 2 milyon cukkalıyor bizim Allah belamızı vermiş daha Serdara falan değinmedim

Lemina haberlerinin azalmasi üzücü bir durum

Tam aradigimiz orta saha,kan yapar.

Asamoah_Lemina (a)
Vainqueur_Asamoah (b)
Vainqueur_Lemina (c)

Ben yinede (a) derim.
İki oyuncu da gayet dinamik...defansı hallederler.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

2 orta sahayi unut bence en fazla birtane gelir.
birde sag bek.
onun üzerine kanat birtane olursa konop gibi.

Yasinin babası sonunda almış arabayı yasine.

988e0814bf7ac7578263b743f891de30.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

ulan kafam........... 3 gundur sneijder-konoyplanka diye.herşey netleşsin bu hafta.

Marsilya Luiz Gustavo yu aliyormus.

Araya girip biz alsak keske, tam orta saha icin aradigimiz adam. Melo dan sonra kaymak gibi olur.

kono gelmezse gelmesin sart degil.orjini sag kanat adam alsak daha iyi olacak..sneijder gitmez bi yere

Bild filan gözünüzde büyütmeyin. Schalke yönetiminden biri Bild'de şu haberi yap dese Kono'da pazarlığı kızıştırmak için anında yaparlar. Dünyanın her yerinde böyle. Oyuncu menajerleri bile haber yaptırıyor, koskoca kulüp yaptıramaz mı?

Kono gelir gelmez bilmem de siz siz olun dünyadaki en büyük yayın organlarının haberlerini okurken bile her zaman bu haberi kim yaptırmış olabilir diye düşünün. Sporda da başka konularda da. Medya kadar satılık bir sektör yeryüzünde icat edilmemiştir.
belhanda sevilla haberleri de vardı,haklısın

Son düzenleme:
Orta sahaya basinda adi gecmeyen bir isim gelecek bana göre

Haftalardir Vainqueur deniyor mesela simdiye kadar almistik zor bir transfer degil o,hedefte baskasi olabilir

Corchia bahsedildigi kadar iyi değil bizim medya çok büyüttü.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

net Bild'i hedef almiyor orada

Maca kadar birsey olacagini da sanmiyorum turdan sonra yeni kampa yetistirirler bir iki isim daha..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt