Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marsilya Luiz Gustavo yu aliyormus.

Araya girip biz alsak keske, tam orta saha icin aradigimiz adam. Melo dan sonra kaymak gibi olur.

Evet 8 milyon Euro diyorlar. Ama taraftar hiç memnun değil o paraya 3.5 a Vainqueur u al 3 yıllık kontrat yap hem takımı biliyo hem savaşıyor diyor hepsi.

Bordeaux da javi garcia yi alacakmış mancini ye desek de bize yollasa

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bu hafta Sneijder krizinin sonucu belli olur.

Ayrilik karari alinirsa bu hafta aceleyle bir transfer yapilir,takimda kalacak olursa oynayacagimiz resmi maca kadar herhangi bir gelisme olmaz bana göre

Mykonos a gidesim geldi mk sabah iş var bıktım nemli çürümüş evleri süper gibi gösterip satmaktan.

ayni anda ?
ozaman onlari hedef almis.
konop tekrar hayirli olsun.
sergen sende olmasan pes etmistik :D
orhan uluca
10-15 dakika önce Bild'e verilen röportajda yeni td'nin her şeye sıfırdan başlayacaklarını söyledi. Kalıyormuş izlenimi vardı röportajda.

Öte yandan twitter'dan az önce gazeticilere yönelik ironik açıklama yaptı. Belki de bu röpotajı yalanlıyordu bilemedim.

arada 5 dk ya var ya yok

orhan uluca
10-15 dakika önce Bild'e verilen röportajda yeni td'nin her şeye sıfırdan başlayacaklarını söyledi. Kalıyormuş izlenimi vardı röportajda.

Öte yandan twitter'dan az önce gazeticilere yönelik ironik açıklama yaptı. Belki de bu röpotajı yalanlıyordu bilemedim.

arada 5 dk ya var ya yok

ozaman bild hedef.

röportaj gercek, ama tabii ki bu "Konop gelmez" anlamina gelmiyor

o yazdigi twiti pek abartmaya gerek yok sadece

Bu Milan mal o kadar oyuncu aldı biri bile wow dedirtecek değil.
3adc58eca25fdc7c83a066115fa3d568.png

orhan uluca

arada 5 dk ya var ya yok

1 dk sonra da bunu yazmis

Orhan Uluca‏ @Orhan_Uluc

Bild'e verdiği röportaj gerçek. (Bild yalan röp yapmaz zaten) Gazeteciler gününü kutlamış sadece. O röportaja göre kalıyor gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt