Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kafayi yedirtin millete sergen ama senin attigin o ingilizce linkten bende alay konusunu seziyorum.

nevzat bari yeni bilgi verse

kafayi yedirtin millete sergen ama senin attigin o ingilizce linkten bende alay konusunu seziyorum.

corchia önemli şu an.sevilla da devrede.kono hafta içi belli olur.ömer abinin dedigi gibi medya satılık neticede.para verip haber yaptıran kulüpler,menajerler var.işi kızıştırmak için.sabredicez.

yakında Vainqueur'u açıklarız gib geliyor umarım Corchia da gelir

cümle eklemiş sonradan

I congratulate sports journalists ������on their professional holiday!������ I wish strength and inspiration, always to be able to distinguish the truth from a lie, and important from insignificant.☝ Let your reports always be interesting and positive.������������
kono yalancısınız demiş resmen gazetecilere.haberlerine ilham olmak güzel ama dogru ile yalanı ayırt etmek önemli menvalinde bişey demiş.haberleriniz hep ilginç demiş.

ben böyle çevirdim.

hayırlısı

Oyle dememis az ingilizcemle soyle cevirdim
mesleki tatillerini(ozel gun anlaminda) kutluyorum.onlara guc ve ilham, gercegi yalandan ayirabilme ve onemli onemsizi ayirabilmelerini diliyorum..haberleriniz hep ilginc ve olumlu olsun yazmis

L'equipe de öyle haber bulamadim, belki canli yayinda biri söylemis olabilir.

Gerci o twitter hesabinda 200 takipcisi var.

mesleki tatillerini(ozel gun anlaminda) kutluyorum.onlara guc ve ilham, gercegi yalandan ayirabilme ve onemli onemsizi ayirabilmelerini diliyorum..haberleriniz hep ilginc ve olumlu olsun yazmis

dogrudur,bekleyelim

tamam dogru ve gercekciliklerini sorgulamis iste, bu yazidan bu anlasilir.

L'equipe de öyle haber bulamadim, belki canli yayinda biri söylemis olabilir.

Gerci o twitter hesabinda 200 takipcisi var.

lequipeye sabah düşüyo haber ama asıl kaynak bu

@LKHLosc

Galatasaray accélère pour Corchia : Le club turc propose un prêt payant d'un million d'Euro puis un achat automatique de 4M.
1f534.png
26aa.png

Başgan 4M + 1M bonusa Corchia'yı bitiriyor anladığım kadarı ile.

Evet ama o haberi kastettigine dair bi emare yok genel konusmus olabilir..bekleyelim gorelim adamin bi tweetiyle 5 sayfa kafa yorduk :)

tamamda bild haberi yapinca hemen pesinden yollamis knop.
yani ?
ama haklisin yarin öbür gün belli olur artik olmasa sergen kendisini ve menejerini böyle paket edip getirir :D
1307620002_carrying_2_men.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt