Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kono,Corchia,Asamoah,Vainqueur gibi düşünüyorlar bence muhabirler hep 4 transfer diyor

1f1c8de28d3eae5cbb4e99028fc84db0.png

Corchia deniliyor, takip ettigim bir oyuncu degil. Neresi özel de okadar istiyor herkes transferini ? Fizik olarak da cok kuvvetli durmuyor. Youtube´da duran toplari videolari var. Bek performansindan ziyade, duran toplarda etkinligi ile ön plana cikan bir bek ihtiyacimiz olan transfer degil.

Ben sag beke de full enerji, full bek oynayabilecek, kuvvetli bir senji istiyorum.

o zaman bizim bu 15 gunluk sureçte ortasaha,sagbek ve solbeki almamız lazım.

Corchia deniliyor, takip ettigim bir oyuncu degil. Neresi özel de okadar istiyor herkes transferini ? Fizik olarak da cok kuvvetli durmuyor. Youtube´da duran toplari videolari var. Bek performansindan ziyade, duran toplarda etkinligi ile ön plana cikan bir bek ihtiyacimiz olan transfer degil.

Ben sag beke de full enerji, full bek oynayabilecek, kuvvetli bir senji istiyorum.

senji sartini karsilamiyor ama transfer doneminin basindan beri yaziyorum isla tam aradigimiz bek. Sunu bi haber yaptirabilsek o da yeter ya :) belki gorur bizimkiler 4m a gittigini 700bin aldigini

SCHALKE 04’ün Ukraynalı sol kanat oyuncusu Yevhen Konoplyanka’ya yıllık 2.5 milyon Euro net ücret ve puan başına 5 bin Euro teklif ederek beklemeye çekilen Galatasaray, diğer taraftan Juventus’ta forma giyen Ganalı orta saha Kwadwo Asamoah’ın transferi için girişimlerini hızlandırdı. Sarı kırmızılı yöneticiler, Asamoah’ın menajeriyle görüşerek yıllık 2 milyon 300 bin Euro garanti para teklif etti. Ganalı futbolcu ise ailevi eşinin doğum yapacak olması nedeniyle şu an transferi düşünemeyeceğini belirtip, cevap vermek için birkaç gün süre istedi.

hürriyet

KONOPLYANKA için ‘Leipzig’e satılan Bruma’nın boşluğunu dolduracak en doğru isim’ tanımlamasını yapan teknik direktör Igor Tudor, Asamoah’la ise 1 taşla 3 kuş vurabileceklerini ifade ediyor. Çok yönlü bir futbolcu olan Asamaoah’ın, kurmayı planladığı Galatasaray’da ‘kilit isim’ olacağını vurgulayan Tudor, bu sözlerinin sebebini 3 maddede açıkladı:

1-) Sol bek pozisyonunda üst düzey bir isme ihtiyaç var. Asamoah öncelikle bu eksikliği giderecek. Onun gelişi Carole’ün performansına olumlu yansıyacak.

2-) Asamoah, orta sahada da oynayabiliyor. Bu bölgede önemli bir alternatif olacak. Selçuk İnan ile Tolga arasındaki rekabet bu transferle daha da yükselecek.

3-) Forvetteki Gomis ve Eren’in verimliliğini artırabilmemiz için kanat oyuncularının iyi olması gerekiyor. Asamoah, gerektiğinde kanatlarda da oynayabilir.

(hürriyet)

asamoahın eşi doguracak galiba.2-3 gunde onun kararını bekliycez.asamoah ve konoyplanka bu hafta netleşir.

Selcuk ile rekabete girmeye gerek yok, kadro disi kalsin yeter.

Galatasaray, Asamoah'a yıllık 2.25M € önerdi. Eşinin doğum yapması nedeniyle süre isteyen Asamoah, kararını yarın bildirecek. (Bip Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt