Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asamoah gibi bir adam sol bek oynamaz bizde. ortasahaya yazilacak ilk adam olur.

gecen hafta kulubu birakmayacagini menajerine bildirmisti simdi ne degisti acaba. bana asilsiz geldi iddialar. ama eger gelirse en onemli transferimiz olur

Ya bu Albers tam neyse kufretmeyecegim,neymis Belhanda'nin alinmasi saygisizlikmis sana mi soracak lan koskoca Galatasaray kimi alacagini,De jong u itelerken iyiydi degil mi adi herif,yonetim ayri ,bu ayri sogutuyor Sneijder'dan karışmasalar ortalik gulluk gulistanlik

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haberin kaynağına bak, amaçlarını anlayacaksın. Böyle haberlere inanmamak lazım. Maksatlı haberler...

Ya bu Albers tam neyse kufretmeyecegim,neymis Belhanda'nin alinmasi saygisizlikmis sana mi soracak lan koskoca Galatasaray kimi alacagini,De jong u itelerken iyiydi degil mi adi herif,yonetim ayri ,bu ayri sogutuyor Sneijder'dan karışmasalar ortalik gulluk gulistanlik

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Albers zaten tam yavşak ama yönetimin yaptığı da ibnelik. Ne düşünüyorsan adam gibi söyle karşına alıp. Geberiyormuş gibi gidip Belhanda'yı al, medyaya algı operasyonu yaptır vs.

Asamoah aradigimiz adam mi bunu tartisalim. Nereye aliyoruz misal?
Niye istiyoruz cok yonlu oldugu icin mi?
Kafamda deli sorular
hem defansif yonu guclu hem de yardirip gidebiliyor kaba tabirle. bu ikisini de hakkiyla yapmasi yeterli istemek icin.
Juventus'un birakmasi icin hicbir sebep gormuyorum ote yandan.

Galatasaray'ın sağ bek için düşündüğü isimlerden Ajaxlı Tete, takımının sezon öncesi kamp kadrosuna alınmadı. Hollanda kulübünün sitesinden yapılan açıklamada Tete’ye transfer görüşmesi için izin verildiği kaydedildi. Tete’nin peşine Galatasaray'la birlikte Lyon ve Crystal Palace var.*

Son iki sezondur parçalı dışında hiçbir ürün gerçekten sarı kırmızı değil. Tüküreyim nike ve bizim yönetimin yapacağı işe..... Dün ki maçtaki forma ne öyle(geçen yıl ki forma olduğunu biliyorum) :38573:

Son düzenleme:
Tudor denen adam Sneijder'i "sistemime uymuyor" diyerek göndermeye çalışıp Selçuk'u ise ilk 11'de düşünüyorsa, öyle sistemin anasını şaparım afedersiniz. Koca Galatasaray Dursun gibi Tudor gibi çapsızların elinde oyuncak oluyor. Yazık..

Igor Tudor: Wesley, burada kalıp bu takımın bir parçası olmak istiyorsa ona göre çalışmalı ve yerini asla garanti görmemeli.

Ali Ece : ''Belhanda, top tekniği ile Türkiye Süper Ligi orta saha yetenek ortalamasının üstünde bir kalite..''

hem defansif yonu guclu hem de yardirip gidebiliyor kaba tabirle. bu ikisini de hakkiyla yapmasi yeterli istemek icin.
Juventus'un birakmasi icin hicbir sebep gormuyorum ote yandan.

Bana da oyle geliyor birakmazlar zaten. Biz niye pesindeyiz amacimiz orta saha mi sol beke koyalim orta sahayi selcuk tolga yapsin diye mi dusunuyorlar beni endiselendiren seyler bunlar.

Ali Naci Küçük: Galatasaray, Asamoah için her yolu deniyor. Satmıyorsanız sözleşme uzatıp bize kiralayın teklifi yapıldı.

Ali Naci Küçük: "Tudor, Sol bekte Asamoah'ın oynayabilmesi Carole'ü iyi yönde etkiler, Göbekte oynaması Selçuk ve Tolga'yı diriltir." dedi

Galatasaray, Corchia için Lille'e 1M€ kiralama + 4M€ satın alma opsiyonu teklifini iletti. Lille, 7/8M€ bekliyor. (@lequipe)

Asamoah zaten isteniyordu çok önceden,Corchia falan gelmezse de Juanfran gelir.Haziran başı Ben Arfa'ya da teklif yapıldı,menajerinin açıklamalarına bakmayın.Lens için de bir konuşma vardı,çok hafif bir ilgi vardı.Ama Sneijder giderse az olan gelme ihtimali 0.

belhanda icin en basta 6 verdik 9 istediler, 10 milyona anlastik.
corchia'ya 4 vermisiz 6 istemisler, 8 verip imzalariz. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt