Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asamoah gibi bir adam sol bek oynamaz bizde. ortasahaya yazilacak ilk adam olur.

gecen hafta kulubu birakmayacagini menajerine bildirmisti simdi ne degisti acaba. bana asilsiz geldi iddialar. ama eger gelirse en onemli transferimiz olur

asamoah-corchia ikilisi gelirse muhtemelen 3-4-3 oynarız.

Bana da oyle geliyor birakmazlar zaten. Biz niye pesindeyiz amacimiz orta saha mi sol beke koyalim orta sahayi selcuk tolga yapsin diye mi dusunuyorlar beni endiselendiren seyler bunlar.
yok sol bek aklinin ucundan bile gecmiyordur tudor'un asamoah'i bu kadar isterken.
ama oynayabiliyor olmasi hamle avantaji saglar tabiki

Asamoah + X bir orta saha geldiğinde Asamoah'ı sola çekip Selçuk ile x orta sahayı oynatacak büyük ihtimal....gerçi Lemina'yı alabilirsek Tolga-Lemina olur

Son olarak Zenit’te görev yapan ve şu anda boşta olan Mircea Lucescu, Fanatik gazetesine Galatasaray ve Fenerbahçe’nin transferlerini değerlendirdi. Tecrübeli Rumen hoca, Gomis’i 5 yıl önce kendisinin de istediğini belirtirken Aykut Kocaman’dan da övgüyle bahsetti.
Lucescu’nun verdiği röportajdan transferler hakkında yaptığı yorumlar şöyle;
“Türkiye'de yerli yabancı çok kaliteli futbolcu var, daha iyileri de geliyor. Belhanda'yı Dinamo Kiev'den iyi biliyorum. Çok yetenekli bir futbolcu. Çok yumuşak bileklere sahip. Driplingleri çok etkili. Ayrıca karakterli bir futbolcu. Agresif de bir yapısı var. Galatasaray'a büyük katkı sağlayacaktır. (Sneijder'in ayrılma ihtimalinin yüksek olduğunu hatırlattığımızda ise şaşırmış bir ifadeyle…) Yalnız, Sneijder'in oyuna direkt katkısı ile Belhanda'nınki aynı değil. Sneijder bitirici vuruşları çok etkili olan bir oyuncu. Belhanda ise etkili driplingleri ile ceza sahası etrafını karıştıran, rakip defansı bozan bir oyuncu. Gomis'i 5 yıl önce St Etienne'de oynarken ben de istemiştim. Gol yollarında çözüm sunabilecek karakterde bir futbolcu. Maicon konusunda çok fazla bilgim yok. Ancak Brezilya, yaratıcı futbolcu kadar, sağlam stoperleri de bünyesinden çıkaran bir ülke. Kuşkusuz Galatasaray'a çok katkı sağlayacaktır.

devamı
Mircea Lucescu: 'Maicon, Belhanda, Gomis! Tam isabet...' - Transfer Haberleri

Galatasaray'da Sneijder krizi sona eriyor. Tudor konuyu kapattı. Wesley takımda kalıyor.(Nevzat Dindar)

Haberlerden anlaşılan Tudor Asamoah'ı iki-üç mevki için düşünüyor. Normalde 2 orta saha, ayrıca bir de solbek olarak 3 transfer düşünülüyordu. 3 kişilik yer için joker olduğu için 2 transfer düşünüyor galiba Tudor. Asamoah ve bir orta saha daha. Asamoah duruma göre ya solbek yada orta saha oynar. Solbek oynarsa yeni transfer ve Tolga/ Selçuk'tan biri ortada oynar.

Sneijder kalsa bile banko 11 oynatacağını sanmıyorum,bu haftaki görüşmede büyük ihtimal bu konuşulacak Tudor kendisini nasıl kullanacağını söyleyecek Sneijder kabul ederse kalır etmezse gider gibi bir durum var

Galatasaray ile her konuda anlaşmaya varan Asamoah, Galatasaray Yönetimine son bir kez eşine sormak için ricada bulundu. (Fotomaç)

Muslera
Corchia-Maicon-Serdar-Asamoah
Tolga-Lemina
Sinan/Garry-Belhanda-Kono
Gomis

Tete transferinde yorulan Galatasaray'a Menajer Ahmet Bulut'tan son öneri: "Aleix Vidal"
(Fotomaç)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt