Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat Dindar: 4. uçak seferi Asamoah için yapılacak. Galatasaray'ın 4. transferi Asamoah olacak. Şartlarda anlaşıldı.

FLAŞ | Nevzat Dindar: G.Saray, Asamoah için Juventus ile 2.5 Milyon €'ya anlaştı. Oyuncuda şartları kabul etti ama eşine danışacak.

Arkadaşlar umutlanmayın boşa sonra üzülürsünüz

Asamoah : Bu adam juvede rotasyonun önemli bir parçası..GELMEZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Lemina : 1 yıl Juvede kiralıktı sonra bonservisiyle geldi 21 yaşında üstelik futbolcu yuvası Fransanın gelecek vaad eden isimlerinden ...GELMEZZZZZZZZZZ

Imbula : 2 yılda toplam 50 milyon bonservis ödenmiş adama.. Premier lig takımı mal mı da Türkiyeye gönderecek ..Biz daha elimizdeki bruma cevherini 12ye zor sattık Imbula süper de oynasa burada piyasasını yükseltemez... Bu yüzden GELMEZZZZZZZZZZZZZ

Adı geçenlerden en olası isim vainquer..Onu da doğru dürüst tanımıyorum kariyerine yaşına bakarsan gelebilecek bir oyuncu

Son düzenleme:
FLAŞ | Nevzat Dindar: Tudor, Sneijder'in takımda kalmasının sorun yaratmayacağını ama iyi çalışmalı diyerek krizin bitişine yeşil ışık yaktı

Galatasaray'da Sneijder krizi sona eriyor. Tudor konuyu kapattı. Wesley takımda kalıyor. (Nevzat Dindar)

Schalke, Konoplyanka'nın twitter'dan GS'yi takibe alıp resimlerini beğenmesini etik bulmadı. Oyuncuyu uyardı. Oyuncu takibi bıraktı. (AMK)

Nevzat Dindar: G.Saray hem Juventus hem Asamoah ile her konuda anlaştı.Transferdeki tek sorun Asamoah'ın hamile eşi ve hassas dönemi.

DDy5uFnXYAE61O8.jpg

L'Equipe | G.Saray, Corchia transferini hızlandırdı. G.Saray, Lille kulübüne 1M euro kiralama + 4M euro satın alma opsiyonu sundu.

Konoplyanka - Asamoah rüya gibi olur be. Hayali bile titretiyor.

Ali Ece : ''Belhanda, top tekniği ile Türkiye Süper Ligi orta saha yetenek ortalamasının üstünde bir kalite..''

Ali ece ne saçmalamış yok yeni zidane yok top tekniği aynı asadadwaassas... Montpellier başkanının istediği parayı bir tek kiev vermiş de o yüzden oraa gitmiş dortmund verememiş(para dediği de 8.5 milyon € ).. Ulan insan yazarken ben ne yapıyorum der Dortmund 8.5 veremeyecek mi istediği oyuncuya demek ki beğenmediler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt