Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'da Sneijder krizi sona eriyor. Tudor konuyu kapattı. Wesley takımda kalıyor.
(Nevzat Dindar)

Kazanan Tudor olur. Taktikleri cogalir. Rakibe göre Belhanda/Sneijder taktigi yapar
kesinlikle.
takımda zaten 10 numara gibi bir 10 numara var sneijder, ikincisine ne gerek var.

sneijder kaliyorrrrrr
asamoah geliyorrrr
corchia geliyorrrrrr

0ca5f81661498e2524e88f182bda5654.png

baskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Sneijder Tudor ikilisi anlasirsa Sneijder patlama yapip GS kariyerini noktalar

Galatasaray'da Sneijder krizi sona eriyor. Tudor konuyu kapattı. Wesley takımda kalıyor.
(Nevzat Dindar)

Kazanan Tudor olur. Taktikleri cogalir. Rakibe göre Belhanda/Sneijder taktigi yapar

Bunun üzerine sağlam bir orta saha, (gönül ister ki 2 olsun ama tudor selçuk'tan vazgeçmeyecek anlaşılan) sağlam sağ/sol bek lazım.

İsmi geçen sağ beklerden en çok juanfranı istiyordum onun iş de olmayacak gibi..Corchia bir dönem çok popülerdi son halinden haberim yok..Ama belli kalitesi olan isimler cavandadan fazla katkı vereceği kesin

madem Sneijder kalacak neden transfer butcesinin en onemli kismini O'nun yedegine gomdunuz super zekalar ?
Ortasaha, kanatlar ve bekler kan aglarken hem de. Hic akillanmaz bu yonetim

(Nevzat Dindar)

katılıyorum en azından selçuk semih sabote ettiğinde hemen sneijder'i gönderdi ondan takım kötü diyemezler.

madem Sneijder kalacak neden transfer butcesinin en onemli kismini O'nun yedegine gomdunuz super zekalar ?
Ortasaha, kanatlar ve bekler kan aglarken hem de. Hic akillanmaz bu yonetim

Real Madride bagladilar... her iyi oyuncunun yedegi de iyi olmali :(

sneijder kalıyorsa Konolypanka transferi için yönetim daha fazla fedakarlık yapmayacaktır.

Bence kono'yu aklınızdan çıkartın.

2. yarı Tolga-Donk denemiş Tudor Selçuk'u düşünmüyordur umarım

Sneijder kaliyorsa Kono alinmasin zaten Sneijder, Belhanda, Kono ust uste mi oynayacaklar.
Garry ve Yasin var daha sol acik olarak. Sag taraf kimsenin aklina gelmiyor, "Gabigol onerilmis ama Tudor sag kanat onceligim degil demis" haberi var bir de hic anlayamiyorum Tudor ne dusunuyor.

İlk 11 icin en az 5 oyuncu daha şart her yer hasarli arkadaş

Bu arada Wesleyin kalmayacağını düşünüyorum. Kalacak diyenlerde sürekli arkasından salladıkları Nevzatın haberine güveniyor :)

(Nevzat Dindar)

Bilgi kirliliği var. Bazıları gidiyor diyor, bazıları kalıyor diyor.

Benim için gitse de, kalsa da farketmez; ama Sneijder'in menajerinin hareket ve sozleri çok rahatsız edici.

De Jong kazmasını bize geciren adam olarak zaten kıl olduğum bir adam, şimdi çıkmış Belhanda transferini saygısızlık olarak nitelemiş.

Ulan sana mı soracaktık? Senden izin mi alacaktık? Haddini bil allahın geri zekalısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt