Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuku düşünmediğini tahmin ediyorum.. Ama sezon öncesi bu kadar fazla cephe açmak hele ki o ülkenin yerli kaptan mili oyuncusunu da karşıya almak akıllıca değil diye düşünmüştür. Yılların eski kaptanı Sabri yi gönderdi 2. kaptan Baltayı gönderdi 3. kaptan takımda kalırsa wes in burnunu sürtme çabasında kalmazsa onuda göndermiş olacak..
ee bunların üstüne selçuk hadi bakem abim bye bye demesi kolay olmaz. Takımda kaptan kalmadı

Yahu Sneijder kalıyorsa,Konoplyanka niye alınmasın.? Adam bildiğin sol açık. Kaliteli adamlara ihtiyaç var hepsi gelsin.

De jong kazığını unutmaz bu klüp
Hepsi gidecek
Bitti o artık hamza rieenkink dönemindeki yatış işleri
Kondisyoner kovalamak gece yarısı başkana çıkıp 20 oyuncuyu gönderemezsin bir hocayı gönderirsin işleri

SM-G920F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

zorla mi aldirdi De Jong'u menajeri, adam olsalardi da son gune birakmasalardi en kritik mevkiyi.
Su anda da ayni sey yapiliyor gerci bakalim neler olacak.

De jong kazığını unutmaz bu klüp
Hepsi gidecek
Bitti o artık hamza rieenkink dönemindeki yatış işleri
Kondisyoner kovalamak gece yarısı başkana çıkıp 20 oyuncuyu gönderemezsin bir hocayı gönderirsin işleri

SM-G920F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Selçuku düşünmediğini tahmin ediyorum.. Ama sezon öncesi bu kadar fazla cephe açmak hele ki o ülkenin yerli kaptan mili oyuncusunu da karşıya almak akıllıca değil diye düşünmüştür. Yılların eski kaptanı Sabri yi gönderdi 2. kaptan Baltayı gönderdi 3. kaptan takımda kalırsa wes in burnunu sürtme çabasında kalmazsa onuda göndermiş olacak..
ee bunların üstüne selçuk hadi bakem abim bye bye demesi kolay olmaz. Takımda kaptan kalmadı

Kaptanligi en cok hakeden muslera

Lemina yı geçen gün izledim muazzam bi oyuncu.. Fizki kalitesi iyi mücadeleci teknik akıllı .. Tek sıkıntsı juventus da mc ve amc oynamak istiyo juventus da amc ve mc pozisyonu için şimdilik yetersiz.. Dmc oynasa kusursuz dmc olur.. Bizde Melo nun boşluğunu en iyi dolduracak adam Lemina dır kesin ve net.. Top kendisine gelmeden çevre kontrolü müthiş top kaptırmıyo aldığında direkt ileri oynuyo çoğunlukla çalım ya da driblingle önünü açıyo sağa sola algülüm vergülüm hiç yapmıyo..Gelirse Tolga Lemina inanılmaz hızlı tempolu bi orta saha olur.. Selçukla oynarsa selçuk her maç ıslıklanır Çünkü lemina nın hiç tahammülü yok topu evelemeye gevelemeye.. Vanquier ise aynı Lucas leiva.. İmbula yı hiç izlemedim

lYQPgU.jpg

Lemina yı geçen gün izledim muazzam bi oyuncu.. Fizki kalitesi iyi mücadeleci teknik akıllı .. Tek sıkıntsı juventus da mc ve amc oynamak istiyo juventus da amc ve mc pozisyonu için şimdilik yetersiz.. Dmc oynasa kusursuz dmc olur.. Bizde Melo nun boşluğunu en iyi dolduracak adam Lemina dır kesin ve net.. Top kendisine gelmeden çevre kontrolü müthiş top kaptırmıyo aldığında direkt ileri oynuyo çoğunlukla çalım ya da driblingle önünü açıyo sağa sola algülüm vergülüm hiç yapmıyo..Gelirse Tolga Lemina inanılmaz hızlı tempolu bi orta saha olur.. Selçukla oynarsa selçuk her maç ıslıklanır Çünkü lemina nın hiç tahammülü yok topu evelemeye gevelemeye.. Vanquier ise aynı Lucas leiva.. İmbula yı hiç izlemedim
Banada dmc de sokup alamıyor gibi geldi topu
Dikine fena yardiriyor yanlız

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder'ın kalması Konoplyanka'yı istemek için bir başka sebep olur olsa olsa. Belhanda'yı neremize sokacağız diye düşünmeyin illa ki bir sistem bulunur. Zaten ligde önümüze geleni 3-4'leyecek bir takım yapmak istiyorsak hem beklerimiz hem de hücum hattımız böyle adamlardan kurulmalı.

Lille Ozan Kabak için 1m önermiş diyorlar,fransız taraftarlar Corchia için versinler falan yazıyor Ozan'ı bu şekilde kaybetmeyiz umarım

-------------------------------Gomis------------------
Kono--Belhanda--Sneijder---------------------------
----------------------Selcuk-----------Tolga-----------
Carole------------Maicon--------------Serdar------Linnes
-----------------------------Muslera--------------------

guzel taktik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt