Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Strinic zaten adı geçiyordu tudor geldiğinde maliyeti düşük olur savunması iyidir inşallah 1.5 milyon gibi alınır açıkcası Carole ve Strinic orayı idare eder daha Linnes var sağ bek orta sahası kanata verelim parayı

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Admir mehmedi zu torino bonservis 4 milyon Euro

Torino da malmiş

Strinic nereden çıktı şimdi... Kaç yıldır doğru dürüst top oynamayan adamı alacaksak ne anladık biz bu işten?

DDz8f3WXcAEBm3I.jpg

solbek için görüştüğümüz 5 futbolcudan biri muhtmelen strinic.50 sayfa konusmaya gerek yok.100 tane futbolcuyla görüşüyoz.bir sürü isim var.

---------Muslera

Cor-Maicon-Serdar-Asamh

------Lemina--Tolga

Garry---Sneijder-Belhanda

---------Gomis

Bu kadroya dogru gidiyoruz

3-5-2'de solda oynadı ama Asamoah tam anlamıyla B2B bir ortasaha. bana kalsa bu akdroyu kurunca Tolga'yı keser gerekirse Linnes'i sol bek oynatır Asamoah'ı ortasahada oynatırım. 4'lünün solunda hemen hemen hiç oynamamış birisi Asamoah.

Galatasaray, Napoli'den Hırvat sol bek Ivan Strinic'i resmi olarak istedi. (RAI)

DDz5UcmWAAA58_U.jpg

Bu arada herkes Corchia diyip duruyor, 2 tane 90dklik macini izledim, oyle forum'da ovuldugu kadar birsey gormedim ben kendisinde.

Belki fransiz futbolunu veya lille takimini yakindan takip eden biri daha iyi bir analiz verebilir. Benim izledigim Corchia oyle fazla abartildigi kadar iyi degil, belki linnes'in 1-2 kat ustu.

Strinic cok eskidende dönmüştü adi tudor gelince

West Ham United, Javier Hernandez transferi konusunda Leverkusen'le görüşmelere başladı. (Sky Sports)

Allah akıl fikir versin ya. Yıllarca sol bek de sorun yaşıyoruz sonra Telles alıyoruz Carole alıyoruz, yani yıllar sonra ilk defa alternatifli oluyor sol bek pozisyonu. Gidiyorlar ilk sene sonra Tellesi satıp koca sezona tek sol bek ile giriyoruz yine.

Hep bu akıl tutulmaları yüzünden ilerleme olmuyor kulüpte. Son gün Melo yu sat bunun üzerinden 2 sene geçsin hâlâ adam akıllı bir orta saha alma.

sent via GSC

Son düzenleme:
belhanda'ya parayi gomdukten sonra asil gerekli bolgelere 1-2 milyonluk transferler yapilacak anlasilan.
super zeka yonetim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt