Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada herkes Corchia diyip duruyor, 2 tane 90dklik macini izledim, oyle forum'da ovuldugu kadar birsey gormedim ben kendisinde.

Belki fransiz futbolunu veya lille takimini yakindan takip eden biri daha iyi bir analiz verebilir. Benim izledigim Corchia oyle fazla abartildigi kadar iyi degil, belki linnes'in 1-2 kat ustu.
Aynı yorumu adem çakarda yaptı dün.

Bu corchia fm de popüler bir oyuncu herkesin aklına ordan yer etti

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaş para kalmadıysa alma adam yav salak saçma transferlere para gömmek zorunda mısın ?

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DDz8Jh6WsAA_T-1.jpg

Selman Öztürk:"Ozan Kabak göz kamaştırıyor. Galatasaray bu oyuncunun üzerine düşmeli. İdmanlarda Maicon'un yanına en çok o yakışıyor."

Sol stoper diyip duruyorlar alın size sol stoper

Bu yıl Cavanda-Semih-Hakan-Chedju-Carole filan stoper oynadı bu takımda onlardan kötü değildir herhalde bu genco şans verin şu adamlara

3 Temmuz olmasaydı;

2011/2012 Sezonu Fenerbahçe;

Volkan, Gökhan, Lugano, Mangala, Andre Santos, Diarra, Emre, Hazard, Alex, Stoch, Lukaku. (12numaraorg) :D

Edit: yanilmiyorsam o donem yabanci sinirlamasi vardi. Bunlar da tinere baslamis.

Yabanci siniri yokmuydu 2012de

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Konoplyanka, 16/17'de Schalke'nin tüm kupalarda en sık gol atan ikinci ismiydi; forma giydiği her 179 dakikada bir gol attı.

Muslera
Transfer-Maicon-Serdar-Asomoah
Vanqeiur-Belhanda
Transfer-Snejder-Konop
Gomis

Böyle bir dizilim nasıl olur, orta saha çok mu kötü olur. Asomoah herkes sol bek oynadı diyor ondan oraya yazdım. Tahmini oyuncular bizle adı çıkan​

Bu takimin 2. Stoperi ozan olmali maicon onu gelistirir zamanla..

Aynı yorumu adem çakarda yaptı dün.

Bu corchia fm de popüler bir oyuncu herkesin aklına ordan yer etti

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha iyi oyuncu alinabilir, ustelik lille 7-8milyon istiyormus, degmez o paralara.

Bordeaux 4milyona PSG'in sag beki Youssouf Sabaly'i aldi, keske biz alsaydik, eboue gibi bir oyuncu, mucadeleci, cok suratli, iyi bindirmeler yapiyor. Fransa'da boyle oyunculardan cok var, scout ekibine is dusuyo tabi.

Selman Öztürk:"Ozan Kabak göz kamaştırıyor. Galatasaray bu oyuncunun üzerine düşmeli. İdmanlarda Maicon'un yanına en çok o yakışıyor."
Oynatsınlar şu çocuğu ya bıktık artık Semih den. O armut hata yapacağına bu çocuk oynasın ve yapsın o hataları ama oynasın da görelim.

sent via GSC

Corchia fena bir oyuncu değil ama 4 milyonun üstüne çıkılması gereksiz. 7-8 milyona daha iyi bekler tabiki alınır.

mustafa kapı u 21 le idmanlara çıkmış:o bu sene u 21 de izliycez.15e bile girmedi daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt