Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Ece,Belhanda ile ilgili köşe yazısında birşeyler yazmış. Özellikle mullakta kalanlar bence bir okusun en azından bir fikir edinir.

Dursun başkan gomis falan açıklanmadan önce yanlış anlamadıysam bütün transferler Temmuz 20ye kadar veya 20 güne biter demişti. Biter mi sizce?

Orda ilk başta bir yanlış anlaşılma oldu. İkinci kez tekrar konuşulduğunda en önemli bölgeler ilk kampa yetişecek ve ondan sonrakiler için Eylül'e kadar zaman var dedi. Ama ben yine de ön liibero ve sağ bek için bu ay içinde gelişme bekliyorum ben. Sneijder gideceği kesinleşirse kanat transferi de bu ay içinde hallolur.

Ali Ece,Belhanda ile ilgili köşe yazısında birşeyler yazmış. Özellikle mullakta kalanlar bence bir okusun en azından bir fikir edinir.
O Belhanda Montpellier zamanında kaldı ama umarım yeni bir heyecan ile iyi bir form sergiler.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Kocaman: "Lewandowski'ye ciddi para önermiştik. Kulübü de bize vermişti ama oyuncuyu ikna edemedik. 'Dortmund’a söz verdim' dedi."

Bu ne diyor ya

Evet TRT Spor'da bilgileri alıyoruz.

ASpor bombalari patlatti mi.

Galatasaray, Pasalic transferi için şu anda favori. 2.7 milyon Euro teklif verdiler. Betis'in teklifi ise, 2 milyon euroymuş

@AlbertoPLozano

El Galatasaray es actualmente el favorito para fichar a Pasalic. Ofrece 2,7 millones de euros, por los dos que ofrece el #Betis.

Son düzenleme:
Mario Pasalic Galatasaray'a çok yakın... (talksport)

neydi ya, birde 2 yil icin 10 milyon.
bunlar cidden sampiyon olamasalar, finish.
Oha, 35 yaşında adama mı bu parayı gömdüler. Peki bunu neden büyük bir başarı olarak pazarlıyor şu anda A Spor, ilginç. Pepe iyi oyuncu lafım yok, gerçi son dönem pek piyasada yoktu ama bu yaşta adama oha yani.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

gönül32
marcelo31
pepe 35
adriano 32

an itibariyle jimastik kulübün savunmasi ve yas ortalamasi.

giphy.gif

Pasalic cuk oturacak. Çocuğun kaliteli kumaşı var, yanına da asamoah ı aldık mı tamamdır daha Selçuk oynayamaz

onu bende gördüm twitter da ama talksportun twitter hesabı ve internet sitesinde öyle bir haber bulamadım

Galatasaray, Pasalic ile imzalamak istiyor. Galatasaray 2.7 milyon €, Betis de 2 milyon € ödemeye hazır. (Calciomercato) bu var

kesinlikle hücumcu bir bekimiz olmalı..
sol tarafı carole ve linnes hallederler sağ bek tıpkı a.vidal gibi delici çalımcı yardıran tip olmalı varsın defansı eksik yapsın ama sağdan sürekli bindirme yapsın ortayı 6 lasın hücuma çıktığımızda..birde sabri gibi ilk bulduğu fırsatta içeri kesmesin zekasını kullanıp hücumu olgunlaştırsın..
vidal transferi veya kaliteli bir hücumcu sağbek çok kritik..
acil ve elzem olarak sadece orta sahaya çift yönlü dinamik lemina tarzı transferle iskeleti oluşur takımın..
vidal-serdar-maicon-linnes
tolga-lemina
sinan-sneijder-belhanda
gomis
şeklinde 11 oluşur ağustosun 31 ine 2 ay var daha..bu 11 de yetersiz olması muhtemel sinan-linnes-tolga yerine ve gitmesi muhtemel sneijder yerine fırsat transferi olabilecek büyük takımlardan kadrosu şişkin olanlarından kiralanacak kaliteli futbolcularla muazzam bir takım oluşur..
elzem ve acil 2 mevki sağ bek+çift yönlü ,dinamik orta saha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt