Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Clichy konusunda ne olduğu çok açık. Oyuncu salak değil Başakşehiri tercih etsin. Göksel denen dangalak Dursunu arayıp aradan çekilin lütfen demiştir, görev yerine getirilmiştir. Bu adam bizi böyle ezik duruma getirdi işte.
Kurguya bak

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijderine tüküreyim arkadaş ne zaman girsem foruma bu adam konusuluyor gitsede kurtulsak şu kanserden

Ona uzulmem buna uzulmem. başakşehir her sene bizi dörtlüyor farkında mısın

Biz Corchia-Strinic-Vainqueur-Lemina-Kono tipi bir transfer operasyonuyla bitirsek kim umursar Clichy'i demekki uğraşmadık bile,neler olacak göreceğiz sabırla bekliyorum kuracağımız kadroyu

Nice'in 3 milyon verdiği adama 10 milyon verip aldık diye yönetim şakşakçılığı yapanlar yavaş yavaş görecek gerçekleri. Daha Sneijder'i göndermeye calısın siz, yonetim taşşak geçiyor herkesle haberiniz yok

yukardaki yorumda saydım.takımda 5-6 futbolcu ya var ya yok.2011den beter olursak şaşırmam.

Basaksehir clichyi napacak?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

55 milyon euro yükün altına girip geçen senenin 4.sü takımdan daha rezil bir takıma sahibiz an itibariyle.

Konoplyanka hayırlı olsun diyebiliriz o zaman

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nice'in 3 milyon verdiği adama 10 milyon verip aldık diye yönetim şakşakçılığı yapanlar yavaş yavaş görecek gerçekleri. Daha Sneijder'i göndermeye calısın siz, yonetim taşşak geçiyor herkesle haberiniz yok

Maliyetlerini filan da geçiyorum. Belhanda'dan faydalanacağımızı da düşünüyorum ama Sneijder'e yapılan haksızlık tam bir aptallık. Yönetim olmadığını gösteren birşey. Sneijder gibi adamı hocanın kafasına vuravura oynattıracak, Sneijder'in kafasına vura vura da hocaya aygı gösteretecek yönetici yok.

Aşkın Ateş: Vainquer gündemden düştü. İki yönlü adam isteniyor. Imbula ve Lemina için uğaşılıyor ama ikisi de çok zor. Asamoah ikna edilemiyor. Corchia'ya teklif yapıldı ama o da zor.

Aşkın ateşi
Yakarmış ateşi
Duydunuz mu aşkın ateşini
Hangi ateşte yanmaya dilerdin
Yanmayana söyle nedenirdi

Salla babam salla

bütün tadım kaçtı ya.lanet olsun başka bişey demiyorum.yarın da sneijderin gidecegi haberi çıkar.iyi geceler.

----------------Muslera--------------------

Aleix Vidal---Maicon--Semih (Serdar)---I.Strinic

----------Lemina------Imbula------------

Sinan-----------Belhanda--------Konoplyanka

-------------------Gomis---------------------------

Ne kadro olurdu be

Son düzenleme:
Gael Clichy, Medipol Başakşehir'le görüşmek üzere İstanbul'a geldi. (beIN SPORTS)

biz bunu nasıl alamıyoruz aklım almıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt