Salih YILDIRIM
Kırmızı Üye
- 13 Ağustos 2009
- 1.309
- 171
- 1.333
Bonservissiz Clichy'i almayıp bonservisle vasat sol bek almak tam yönetim işi . KOMİSYON!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen bende öyle düşünüyorum hatta belki bizzat tayiip kendisi telkinde bulunmusturTrabzon başkanı nasıl Dursuna Kucka transferinde aradan çekilin diyip ondan sonra haberler kesildiyse, Clichy transferinde de aynısı olmuştur.
Eskiden geyik yapıyordum ama bunlar dahiden komisyoncu başka açıklaması yok. Belhanda'ya bu kadar para vermek, Clichy ile hiç ilgilenmemek çok enterasan işlerBonservissiz Clichy'i almayıp bonservisle vasat sol bek almak tam yönetim işi . KOMİSYON!
olur mu canım fransız cingenesine 10 milyon euro bonservis 3.5 maaş vermek varken , hayatını manchester city ve arsenal'de geçirmiş en cok ihtiyacımız olan bölgenin oyuncusuna bir de maaş mı vereceğiz ?Clichy yıllık 3 versen kosarak gelirdi bonservis de yok. Lanet olsun ya.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben en baştan beri yazıyorum , yazmaya da devam edeceğim. Jem Paul'lerden bu yana bu yönetim böyle...Eskiden geyik yapıyordum ama bunlar dahiden komisyoncu başka açıklaması yok. Belhanda'ya bu kadar para vermek, Clichy ile hiç ilgilenmemek çok enterasan işler