Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Clichy'i Başakşehir nasıl alabiliyor anlamıyorum hadi bizimkiler beyinsiz Fenerbahçe niye almıyor anlamadım.

cildirt bizi basgannnnn beee

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

112 yıllık, 30 milyon taraftarlı kulübü 10 yıllık boz baykuşlar karşısında ezik hale getirdiniz ya helak olun hepiniz çapsızlar sürüsü, yanınızda şu beyinsiz şakşakçılarınızla birlikte !

Avcı hocam biz olmazsak başarılı olmasını her zaman isteyeceğim bir adam.

Tudor'un tercihlerine göre seneye ya da 2-3 sene içinde bizde olacak zaten. Adım adım geliyor adam. Umarım Göksel Başkan'ı da alır gelir :)

Basaksehirde kac tane sol bek oldu

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Come to Gala halkını Clichy'nin sosyal medya hesaplarına davet ediyorum!!!

Hucum hattın yeterli iken sol bek ve on libero yerine konopla ilgilenip saçma işler yapan yönetim suçludur. Takımda carole gibi PTT oyuncusu var alsaydiniz işte clichy.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

131365c87f77570e93c807fb7693ffee.jpg

gelecek sezonun da özeti bu olacak

Clichy'i biz istemiyoruz herhalde yoksa herif çoktan gelmişti bize başakşehir'e kadar düşmüş

TapaTalK

tudor kondisyon yükleyip selcukun etrafinda takimi kursun bakalim kac ay durabilecek

cavanda-donk-tarık-semih hala kampta.diyecek söz bulamıyorum.selçuk hala takımda...

Cicinho bile neler yaptı bu lig de bedava clichy i almıyorsan net olarak sol bek gelmeyecek demektir linnes carole ile orayı yeterli görüyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt