Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor ile ilgili iki negatif algım var. 1. Derbilerdeki korkak tutumu 2. Sneijder.

Ama yine de şansını kullanması taraftarıyım. Bize yazık olur belki ama kendine de yazıke der inatçılığında devam ederse. Yani sürekli en üstün bir veya iki altı kalite adamlarla büyük takımalrda başarılı olacağını düşünürse yanılır. Hamza, Aykut bunları yaşadı. Umarım başarılı ve umarım akıllı davranır.

Aslında beşiktaş ve trabzon maçlarından sonra ki fener maçında inanılmaz agresif oynatmıştı son dakikalarda gol bulmak için tolgayı çıkarıp josue'yi de bu yüzden sokmuştu bence eline kadro verilirse ligi duman edebilir :oley:

Tudor Semih ve Selçuk'u ilk11 oynatır ise direk defolsun gitsin.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Antuya bakıyorum onlar azize aykuta, bizim taraftar Tudor'la dursuna sövüyor. Valla hayatımda ilk defa görüyorum iki takımında aynı anda küfür yediğini. :)

arkadaslar farkindamisiniz bu Aspor Galatasaray taraftarlarini provake etmeye calismasini? bu mehmet denen hiyar kim ki tudorun calismasini prandelli ile kiyasliyor?
ASPOR VE NTVSPOR IZLEMEYIN

Clichy başakşehire kadar belediyenin otobüsleriyle bedavaya gider :asd22:

puhahahha arif çakma duyumculuktan ban yedi :D

Carole+Linnes+Asamoah rotasyonu hem ligde hem AL de bence gayet yeterli.Onceligimiz Corchia+Asamoah+Vainqueur olmalı

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu anda takımda banko oynayabilicek 6 tane adam yok muslera maicon belhanda gomis kalırsa sneijder başka ben bulamıyorum

corchia'yı kiralamak istiyorlarmış bir de, ulan çapsız adam neden sana kiralasın 26 yaşındaki as oyuncusunu. fransız milli takımı oyuncusu bir de.
asamoah gelmiyor işte hala haber servis ettiriyorlar.
lemina ve imbula zaten hayal.

bütün parayı belhanda'ya bastılar sırf sneijder'e mesaj göndermek için, para mara yok artık oyalayacaklar bizi 2 ay sonra alınır strinic, vitrinic, tudoric

clichy umrumda bile değil 2 at gibi orta saha bir de sağ bek gelsin zaten her türlü iş yaparız bu takım sol beki hakan baltayken de şampiyon oldu adam kılık orta saha gelsin önce

Beşiktasin Pepe transferine uzulmem. Pepe mı maicon mu dense yaş form dolayısı ile maicon derim. Maliyetleri de aynı olacak hemen hemen. Ama 4 ve 2 yıllık maliyeti ayni. Ancak clichy gibi yaşı da iyi olan bir bek almalı idik.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında beşiktaş ve trabzon maçlarından sonra ki fener maçında inanılmaz agresif oynatmıştı son dakikalarda gol bulmak için tolgayı çıkarıp josue'yi de bu yüzden sokmuştu bence eline kadro verilirse ligi duman edebilir :oley:

Fener maçında çok iyiydik ve kazanmalıydık

turk futbolun reytingi ortada, ben basaksehir icin yada besiktas icin ligtv almam

bu ulkede 2 takim var bir biz birde sikeciler

Antuya bakıyorum onlar azize aykuta, bizim taraftar Tudor'la dursuna sövüyor. Valla hayatımda ilk defa görüyorum iki takımında aynı anda küfür yediğini. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt