Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene İtalya liginde iyi maçlar olabilir. Şu İtalyanlar stadlarını da tamamen geliştirseler yeniden atılım yapacakalr gibi. Inter Rabiot ve Di Maria'nın peşinde. Milan zaten 100 milyonu gördü.

Yemişim Clichy i bize 2 tane canavar ortasaha lazım Selçuk yedeğe çekilmeli yoksa Clichy i marceloyu al ne olacak.

Doğru cacaira, clichy vs linnes, carole geçen senelerden ders almadık bol bol rakip bekler orta açar bizim bekler otobana döner gene aynı senaryo olur sonra maicon ve muslera'ya sövülür. Takım da orta saha kadar beklerde önemli, hem bek hem orta saha iyi olmazsa gene işimiz zor olur

leeds uniteddan charli tayloru zorlasak keşke.

O konuda biraz haklilik payin var ama tam olarak oyle yurumuyor, oyuncu dogal olarak en cok kazanacagi yere bakar. Basaksehir (misal) 1.75 onerdi, salliyorum Konyaspor 1 onerdi, Galatasaray da 2 onerirse tabiki bizi sececek. Galatasaray bu ulkenin en buyuk takimi onu bunlar bilmiyor mu? Takimda SEmih var ben onun parasina oynamam demez kimse oyle bir sey mumkun degil.

Kardeş bu İBB herşeyi yapar açıktan para verir alır. Belediyede para bol

Vasfi vurala ban atılması mı

Sol beke asamoah mı

Bence asamoah derdim

Vasfi 1 2 haftaya döner ama şampiyonluk gittimi dönmez

O konuda biraz haklilik payin var ama tam olarak oyle yurumuyor, oyuncu dogal olarak en cok kazanacagi yere bakar. Basaksehir (misal) 1.75 onerdi, salliyorum Konyaspor 1 onerdi, Galatasaray da 2 onerirse tabiki bizi sececek. Galatasaray bu ulkenin en buyuk takimi onu bunlar bilmiyor mu? Takimda SEmih var ben onun parasina oynamam demez kimse oyle bir sey mumkun degil.

işte biz 2.5 önermişsek ve oyuncu aç gözlülük yapıp 3.5 istediyse masadan kalkmış olabiliriz mesela ve başka alternatiflere odaklanmış olabiliriz.....ayrıca ben Clichy'nin 1.75'e imza atacağına asla inanmıyorum o ayrı

Bizim acilen bir orta saha almamiz lazim. Takimin yas ortalamasina da dikkat etmeliyiz oyle her beles oyuncuyu da almak icin almamak gerek. Bunu Clichy icin demiyorum genel olarak yazdim. O yuzden takima en az 4-5 takviye daha yapilacagini dusunursek bunlara da dikkat ederler umarim. Senelerdir ayni hatalari tekrarlayarak sonunda Riva ve Florya'yi satmak zorunda kaldik.

Cerci hala beleş ise bari bu adamı kaçırmayalım.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rierayı geri çagırsak,futbolu bırakmadıysa.

Demek bugunku gelismeler olumsuz

Asamoah'in esi gelmek istemiyor
Clichy basaksehir'e gidiyor

Baska var mi

Hemen asıp kesmeyelim. Hala transfer döneminin başında sayılırız. Ama kulüpte ve teknik ekipteki futbol aklından şüphe etmemiz için çok neden var tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt