- 27 Ocak 2010
- 139.356
- 105.690
- 5.648
@Vasfi Vural
Yarın yeni kaleci transferimiz biter mi? Ben ilk AL maçında sahada olacağını düşünüyor musun reis?
Dursun 31 Ağustos gecesi Muslera'yı 5-10 Euro'ya postalar içimizden Cenk, Eray ile doldururuz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Vasfi Vural
Yarın yeni kaleci transferimiz biter mi? Ben ilk AL maçında sahada olacağını düşünüyor musun reis?
Var, dursun hala nefes alıyor.Bu herif nefes aldıkça hep kaybetmeye mahkumuzDemek bugunku gelismeler olumsuz
Asamoah'in esi gelmek istemiyor
Clichy basaksehir'e gidiyor
Baska var mi
Dursun 31 Ağustos gecesi Muslera'yı 5-10 Euro'ya postalar içimizden Cenk, Eray ile doldururuz.
Taktiğimize uymuyor mu diyorsun reis?
Basaksehir'e bok atmaya gerek yok
Adamlar belli ki güzel bir proje sundu,Abdullah Avci'nin da katkilari olmustur bu proje sunumunda
Yahu nerde arkadas Wesley,niye gelmiyor eyvallah seviyoruz da essek yerine koyuyor bizi Muslera da milli takimda degil miydi o niye kampta ? Bir zahmet geliversin ha sonra gec gelipte yedek klubesine hapsolursa kimse de niye oynamiyor demesin bu arada ben gitmemesi taraftariyim ama bu kadari da ayip artikLan Tudor. Bok varmış gibi alelacele Belhanda'ya 10 milyon verdin de ne oldu? Aklın sıra Sneijder'e ego gösterisi yaptın. Çok halt ettin. Oyuncunla sidik yarıştıracağına acil bölgelerine adam alsaydın. Orta sahan hiç yok, sağ bek yok, sol bek yok, kanat yok. Büyük teknik direktör olmak istiyorsan inatlaşmak yerine yönetmeyi bileceksin. Eğer beceremiyorsan yallah Karabük'e! Al işte gitti Clichy. Sende kim var vitaminsiz zenci Fransa mültecisi Carole!
Orta sahanın lemina inbula olacağına inanan arkadaşlar clicyh i beğenmiyor şuan musa alınınca anlarsın 2 tane bekin önemini.
Basaksehir'e bok atmaya gerek yok
Adamlar belli ki güzel bir proje sundu,Abdullah Avci'nin da katkilari olmustur bu proje sunumunda