Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basaksehir'e bok atmaya gerek yok

Adamlar belli ki güzel bir proje sundu,Abdullah Avci'nin da katkilari olmustur bu proje sunumunda

Clichy olmasa da sol bek şart beyler yapmayın, sol bek olmasa da olur ne demek. Bunu diyosanız ya geçen seneyi hiç izlemediniz ya da sade maç özetlerine baktınız. İddia ediyorum ortaya istediğin kadar canavar al solda Carole ve muadili adamlarla rakiplerden yine geri kalırız. İyi hucum izlemek istiyosan geriden bindiren kaliteli adamın mutlaka olacak.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takım yarım puzzle gibi kalacak. Tüm eksik yerler doldurulmadan, Böyle kalacaksa hiç transfer yapmasaydık en azından paramız cebimizde kalırdı. Valla moralim yerle bir oldu. Neyse uyuyalım size iyi nöbetler gençler.

Orta sahanın lemina inbula olacağına inanan arkadaşlar clicyh i beğenmiyor şuan musa alınınca anlarsın 2 tane bekin önemini.

Adam gibi sag bek sol bek olmadıktan sonra stoperlerin sağlam olsa neye yarar ? Gecen sene sagdan soldan elini kolunu sallayarak geldi takımlar hala akıllanmadı bu yönetim orta sahamız desen berbat nasıl göremiyolar anlamıyorum şu anda en cok transfere ihtiyacı olan takım biziz. Bizim yönetim böyle oldukca asamoah konop lemina bunları turkiyede baska takımlarda oynarken görürsek bu sene şaşırmayalım.

Lan Tudor. Bok varmış gibi alelacele Belhanda'ya 10 milyon verdin de ne oldu? Aklın sıra Sneijder'e ego gösterisi yaptın. Çok halt ettin. Oyuncunla sidik yarıştıracağına acil bölgelerine adam alsaydın. Orta sahan hiç yok, sağ bek yok, sol bek yok, kanat yok. Büyük teknik direktör olmak istiyorsan inatlaşmak yerine yönetmeyi bileceksin. Eğer beceremiyorsan yallah Karabük'e! Al işte gitti Clichy. Sende kim var vitaminsiz zenci Fransa mültecisi Carole!
Yahu nerde arkadas Wesley,niye gelmiyor eyvallah seviyoruz da essek yerine koyuyor bizi Muslera da milli takimda degil miydi o niye kampta ? Bir zahmet geliversin ha sonra gec gelipte yedek klubesine hapsolursa kimse de niye oynamiyor demesin bu arada ben gitmemesi taraftariyim ama bu kadari da ayip artik

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu kadar büyük bir kulüp nasıl bu kadar salak insanlar tarafından yönetilebilir aklım hayalim almıyor. profesyonel bir tane bile yönetici yok milyarların döndüğü bir kurumda

Eyyyyyy Başşakşehirrrrrrrr

DDrR-fSXoAAEVhs.jpg

Transfer olmayınca forumun iq ortalaması düşüyor. En iyisi transfer haberi olduğunda gelmek. Hadi kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt