Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bedava Ben Arfaaaaa

Tahminim Clichy'i Tudor istememiştir. Bireysel olarak yıldız egosu potansiyeli olan bir isme benziyor Clichy. Ayrıca tempo ve savunması ile değil de top tekniğiyle oynayan bir isim daha çok. Tudor veto vermiş olabilir.

bi yorumcu daha Sneijderi yollamaya calisiyor ha

Tahminim Clichy'i Tudor istememiştir. Bireysel olarak yıldız egosu potansiyeli olan bir isme benziyor Clichy. Ayrıca tempo ve savunması ile değil de top tekniğiyle oynayan bir isim daha çok. Tudor veto vermiş olabilir.

Renkdaşım bizde Çeşmigerzekspor değiliz, Ego istemiyorsa yallah 3.lige.

Ben Arfa ne alaka ya, saçma sapan transfer. Bize Konoplyanka lazım. Medyada adamlar Sneijderi göndermek için her ismi ortaya atıyorlar.

Devlet erkanının transferlere bile müdahale bi ülkede Sneijder gitse nolur gitmese ne olur

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu 3 transfer sonrası ortam yumuşayacak ve diğer transferler ağustos'a sarkacak demişlerdi
Doğru olmamasını umuyorum

TapaTalK

Carlos Vela sağ kanatta verimli oynayan biri mesela, Konoya harcayacağımız parayı ona harcasak daha mantıklı olur

Her yazilan veya söylenen duyuma inanmayin

Ben arfa bu saatten sonra 10 numara disinda bi mevki de oynayamaz,o bölgeye adam aldik zaten.

Ben Arfa, Konoplyanka, hepsi servis isimler. Taraftar Sneijderin gidişine tepki göstermesin diye. Yoksa Ben Arfa ne alaka, Belhanda geldi.

sneijder'ın sol taşşağı etmeyecek adama 10 milyon euro ver, sneijder'i bedavaya yolla. sebep ?
tudor efendi yıldız oyuncu sevmiyor.

ne günah işledik bilmiyorum

DD12e0bXcAEar_O.jpg

Carlos Vela sağ kanatta verimli oynayan biri mesela, Konoya harcayacağımız parayı ona harcasak daha mantıklı olur

Vela kanat değil de kanat forvet tarzı bir adam. Hatta forvetten yavaş yavaş evrildi kanada. Yani savunma boyutu filan Kono'nun daha iyidir. Vela pek orta yapan bir tarzda kanat değil.

FLAŞ | Uğur Karakullukçu: Galatasaray, Ben Arfa'yı yakından takip ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt