Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun & Hamza = Dursun & Tudor.

Dünya yıldızımız Ibiza'da keyif çatsın, siz burada zırlayıp durun. Akıllanmazsınız siz.

DD12auDXYAAs_ms.jpg

Clichy'i biz alacakmışız twitter da çok yazıyorlar

Fena bilgi kirliliği var oto boka inanıp sonra kendi kendine sinirlenenler var. Biz belhandanın havada uçağını takip ederken elin adamı clichy 500 T ile tesislere götürdü.

Bence kono sneijder giderse gelecek. Su asamada kono cok buyuk supriz olur. Daha bekler orta saha duruyor.
İşte ben bunu anlamıyorum Onur kardeşim. Yani Sneijder ile Konop'un bi alakası yok ki. Adam açık oyuncusu.Bruma'nın yerine alınıyor alanen belli.Bana kalırsa Sneijder,Konop,Garry,Gomis,Belhanda hücum hattı ile dağıtırız. Fırtına gibi oluruz.

bjknin pepe transferini takip ediyorum.haber 1903 birazdan son durumu aktaracak:red:

Renkdaşım bizde Çeşmigerzekspor değiliz, Ego istemiyorsa yallah 3.lige.

Adam Bruma'ya bile soyunma odasındaki konuşmalarına karşı tavırlarına takmıştı kafayı. Halbuki genç çocuk diye alttan alabilirdi. Sneijder'in de takımın üstünde görüldüğünü düşünüp göndermek istiyor. Ya da Ona dayalı takım olmayacak vurgusunu yapıyor. Bu yönden bakınca kompleks yapacak, sözünü dinlemeyeceğini düşündüğü isimleri veto edebilir fikri geliyor akla.

Clichy' i beğenmeyip Başakşehir' e bıraktığına göre sol beke Leighton Baines' i falan alacak sanırım büyük başkan(!)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DD13-1NWAAIAgTg.jpg

sneijderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

en önemli 2. oyuncumuzu postaladı köylü herif, yönetimin de işine geldi tabi , bruma'dan bonservis, sneijder'den maaş karı etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt