Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncular agir antrenmanlar yaparken, sneijder keyif yapiyor, biz de burada kafa yoruyoruz.

Gidecekse gitsin, kalacaksa kalsin, cok uzadi bu konu.

Bana kalirsa hem selcuk hem sneijder sutlanmali.

Tudor'un egosu yuzunden basarisiz olacagiz, kendisi Hamza'nin yabanci kardesi herhalde.

Sneijder acunla kanka mi olmus :/
clichy i kaptiran mallara da selam olsun..maliyet ve yetenek acisindan daha iyisini alamayacagimizi umarim biliyorsunuzdur..birakin biri aramista cekilin demis ayagini.ya istemediler hic ya da az teklif ettiler

bu ne geziyor hala arkadaş takım sezonu açalı 2 hafta oldu defolsun gitsin nereye gidiyorsa

Sneijderrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kombine 20 bini geçmiş taraftar inanıyor kardeşim vala helal olsun.

Abi inadina yapiyor sneijder sanirim bu olayi..su olayi selcuk filan yaptigini dusunun etmediginiz kufur kalir miydi?

en önemli 2. oyuncumuzu postaladı köylü herif, yönetimin de işine geldi tabi , bruma'dan bonservis, sneijder'den maaş karı etti.
Hocam futbol ile alakalı değil de bi kaç defa daha yazdın garibime gitti. Köylü olmak çokmu aşşağılık bir olay.? Gurur duyulması gereken birşey değil mi? Doğma büyüme İstanbul'lu olarak soruyorum. Rencide etmek içinde sormuyorum.

Yönetim ve teknik heyet mevcut durum dahilinde şu an için 1 sağ bek, 1 sol bek ve 2 orta saha oyuncusunun transferini planlıyor.

Cmhurr

Sneijder ya görende kondisyon abidesi sanar adamı.1 haftada form falan tutan bir adamda değilsin,Hala tatil peşindesin şu takıma 27'sinde katılıp kondisyonunu arttırıp ben kalacam demiyorsun bunu yapsan bu kadar kaos yaşamayacağız hala tatillerdesin mekan işletiyosun ben üzülüyorum bu duruma açıkçası

Vela kanat değil de kanat forvet tarzı bir adam. Hatta forvetten yavaş yavaş evrildi kanada. Yani savunma boyutu filan Kono'nun daha iyidir. Vela pek orta yapan bir tarzda kanat değil.

Pas teknik dribbling ve şut özellikleri üst düzey.

Defansif anlamda belki o kadar iyi olmayabilir ama biz illa 4-2-3-1 oynamaya gerek yok. Doğru oyuncular alınırsa üçlü orta sahayla da oynayabiliriz.

Solda Garry veya Yasin ve sağda Vela şimdilik fazlasıyla yeterli olur.

Son düzenleme:
Bek onemli degil diyen futbol filan izlemesin orta saha ne kadar onemliyse iki bekte bizim icin o kadar onemli..sadece sag degil carole ve linnes antalyaspor topcusu..rakiplerin beklerine bak senin beklere bak..3m euro da gayet uygun clichy icin abv almayanin gece gece moral bozdular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt