Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milli Mesai sadece Sneijder icin mi gecerli

Daha once de yazdim selcuk cöpü milli takim ile son macini Kosova deplasmaninda 11 haziran'da yapti

Sneijder ise 9 haziran'da

Fas'a gitti geldi diyeceksin de ligin sadece son haftasi mi sayiliyor,sezon genelinde sneijder'dan daha fazla maca cikan isimler var

Kalitesi tartisilmaz fakat bu izin isinde bos yere Sneijder'in hakli durumda oldugunu savunmayin

29.05.2017 tarihinde Alanya deplasmanı
31.05.2017 tarihinde Fas deplasmanı
03.06.2017 tarihinde Konya maçı
04.06.2017 tarihinde milli maç
09.06.2017 milli maç

Selçuk ise 2 milli maç kadrosuna alındı, 1nde sadece 45 dakika oynadı. Sneijderde bir milli maçta komple 90 dakika oynamadı, ama totalde sezon sonunda daha yüksek trafiğe yakalandı. Sen kendin anlamak istemiyorsun bunu.
Ayrıca adama kamp için davet gittiğini bile bilmiyoruz, Istanbula davet ediyorlar.

Bana o takımın lideri deniliyorsa dönerdim. Muslera bilmiyor mu izin istemesini?

Kardeş yanlış anlama ama geçelim bunları. Sezon sonunda futbolcu tatil almış, geri çevirip erken dönecekti? Inandırıcı gelmiyor.

SNEİJDER seneye survivorda bu haliyle kımse almaz son seneyide bizde yatarak gecırır

Kombine YOK
Store YOK
Taraftar YOK
Loca Satisi YOK
Forma Sponsoru YOK
Peki bu adamlar nasil Adebayor,Elia,Chedjou ve Clichy'i aliyor ?

giphy.gif

ne kadar boş beleş konuşanlar var. kampta değil diye sneijderi eleştiriyorlar hala adama kendine kulüp demişler,kampa katılmasını çok istiyorlar da o katılmıyor sanki sizin böyle " bakın bakın kampa katılmadı" diye sazan gibi atlayacağınızı bildiklerinden kampa katılmasını istemiyorlar zaten.

Iyide Sneijder 3 sezondur kampa en gec katiliyor

14-15 sezonundan sonra gec katildi

Gecen sezon vaftiz töreninden dolayi gec katildi

Izin istiyor,izin veriliyor

2 sezon üst üste ilk 3 disinda tamamlayan bir takimin 2. Kaptaninin ekstra izin istemesi yanlis

Yönetiminde bu izni vermesi yanlis

İtalya'da herkese önermiş galiba ama pek isteyen yok gibi

Neden acaba galiba adamlar dünya yıldızı sevmiyorlar

Şimdi zekice kendi oyuncusyla dalga geçtiğini düşünen ultra zeki Galatasaray taraftarına 2 soru:

1. Sneijder'in maaşının İtalya'da vergilerle 8-10 milyona yaklaşmasının bununla bir bağı olabilir mi?

2. 1996'da muhtemelen sen ergenken ve klavye üzerinden büyük oyuncular üzerine ahkam kesme şansının olmadığı yıllarda, Hagi'ye Galatasaray ile beraber sadece Meksika'dan talip çıktığını duysan ve önünde yine foruma yazma imkanın olsa ne yazardın?

ne yapsın basın toplantısı mı düzenlesin beyefendi. sizin burda adamın arkasından böyle atıp tuttuğunuzu nerden bilsin adam müneccim mi. yönetim ve tudor izinsiz kampa katılmadı diye açıklama yapmadıki zaten

bak az önce Ömer kardeşede aynı soruyu sordum sanada sorayım kardeşim. Leşçuk takım kamptayken izin alsa, yönetimde verse ve izmirde açtığı barda bugünde acunla fotoları internete düşşe şuan forumda ne yazıyor olurdun? dürüstçe cevaplarsan sevinirim kardeş.

Basaksehir Elia'yi 1.2milyona aldi ve bonservisi elinde olan Clichy'i de almak uzereler

Ikiside bizde iş yapardi

Terim mi aysal mı? Wes mi selçuk mu? Hamza mı tudor mu? Burada edineceğin arkadaşlıllar da bu sorular seni yönlendirebilir.iyi forumlar

Eyvallah sagolasin
Valla bence herkes Galatasaray'in iyiligini dusunuyor ama herkesin kendine gore bir dusuncesi var gibi geliyor bana.
Size de iyi forumlar, yardimci olursaniz sevinirim. Zira cok uzun sure oldu.

Galatasaray midfielder Wesley Sneijder will be proposed to Milan tomorrow and Milan will soon meet his agent. [via @AlfredoPedulla]

Eyvallah sagolasin
Valla bence herkes Galatasaray'in iyiligini dusunuyor ama herkesin kendine gore bir dusuncesi var gibi geliyor bana.
Size de iyi forumlar, yardimci olursaniz sevinirim. Zira cok uzun sure oldu.

Vala hocam gayet rahat olunuz burası baya rahat ve çağdaş bir forum voleybol bayanlar da fneri tutan onca üye var mesela. Neyse yavaş yavaş artık kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt