Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe'nin golcüsü Kjaer'den.Sarı lacivertliler Kjaer karşılığında Bacca veya M'baya Niang'ı istiyor. Bonservis bedelinin yanı sıra bu iki golcüden birini Milan'dan isteyecek. (Beinsports)

Bu sallama haber değildir de nedir :D

Yav Pepe iyi transferde ne bileyim sonuçta stoper yani Drogba falan olsa anlarımda ben vermezdim o paraları. Lakin iyi oyuncu tabi ligin çok çok üstünde.

pepe 1 sene üst düzey oynadı diyelim sonrası e olacak?

birazcık da agresif bir adam beşiktaş da takım içi dengeler çok hassas iyi gidiyorlar açıkcası. pepe nasıl etki eder takım içine muamma. kaptan yapmaları lazım yoksa o maaşltan takım baya etkilenir.

Fenerbahçe'nin golcüsü Kjaer'den.Sarı lacivertliler Kjaer karşılığında Bacca veya M'baya Niang'ı istiyor. Bonservis bedelinin yanı sıra bu iki golcüden birini Milan'dan isteyecek. (Beinsports)

Bu sallama haber değildir de nedir :D

geçen ahmet ercanlar milan bacca için 20 istedi , kjaer artı para verilmesi lazım falan demişti

beinsports bizim transferleri biliyor belki ama fener konusunda sallamışlar bariz

4a5fbe5deef108c55e519fa8abb53028.jpg
bu lavugu hatırlayan?

GSC

pepe 1 sene üst düzey oynadı diyelim sonrası e olacak?

birazcık da agresif bir adam beşiktaş da takım içi dengeler çok hassas iyi gidiyorlar açıkcası. pepe nasıl etki eder takım içine muamma. kaptan yapmaları lazım yoksa o maaşltan takım baya etkilenir.

Olm bu boktan ligde fiziğine dikkat ettiği sürece 2 sene üst düzey oynar. Cl için şüpheli tabii.

Türkiye kur bazında hesaplarsan başarılı.

yani hocam zarar etmediğimize şükrediyoruz.

bence 10/7'lik topcuları 2,5-3m ye alabilir.

özellikle hollanda ligi gibi futbolcu fabrikası liglerde oyuncular çok uygun fiyata satılıyor.

en kötü pas yapmasını bilen bir takım oluruz. neden çekniyorlar her sene 3 tane alsan böyle adam en kötü aldıgın fiyata satarsın yine.

ama 8-9 m bayıldığın adam patlarsa kimse almıyor.

bize skirtel etkisi yapacak stoper lazım.

maicon sert caydırıcı da şöyle pace 20/15 stoper güzel olurdu.

Yok abi azizde de iş yok ki adam her başarısız sezon sonrası transfer patlatırdı artık onuda yapamıyor. Yemin ederim fenerle çekişilen zamanları özledim. Bu tinerciler sonradan görme hayatlarında 3 tane şampiyonluk 2 tane CL maçı gördüler, en büyük biziz yeeaaaaa modundalar

yani hocam zarar etmediğimize şükrediyoruz.

bence 10/7'lik topcuları 2,5-3m ye alabilir.

özellikle hollanda ligi gibi futbolcu fabrikası liglerde oyuncular çok uygun fiyata satılıyor.

en kötü pas yapmasını bilen bir takım oluruz. neden çekniyorlar her sene 3 tane alsan böyle adam en kötü aldıgın fiyata satarsın yine.

ama 8-9 m bayıldığın adam patlarsa kimse almıyor.

Yav şimdi senin teknik direktörün hem adam yetiştirsin hem bu adamları kafadan şampiyonluğa oynatsın zor işler bunlar Gökhan. Kolay değil adam yetiştirmek çocuğa 8 yıl eğitim veriyorsun belkliyorsun sınavda başarılı olsun liseye girsin sonra üniversite vesaire herkesin anladığı bir iş var. Tudor'a milyon tane sorumluluk yüklemek saçma. Türkiye'de profesyonel yapı olmadığı için diyorum bunu normalde iyi antrene edecek adamlar olsa al tabii gençleri yetiştir bir şekilde.

asamoahın seneye sözleşmesi bitiyor

gerçi biz meloyu kiralarken de sözleşmesini uzatıp kiralamıştı galiba juventus, 2. kiralayışımızda

Pepe'yi o bahsedilen maliyetlere biz alsak şu an tv programları Galatasaray'ın batışından söz ediyordu
Ne güzel ülke sahtekarlar ile dolu.

Psg icinde kesin konusuyorlardi. Bekleyip görmek lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt