Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper, 2 yönlü orta saha ve forvet şart. Keske maicon satilsa da 2 stoper gelse. Denayer gecen sezon 2. Yarisinda gayet iyidi tekrar gelmesi iyi olur. Ndiaye de sampiyonlar liginde dinanizm katar. Gomis teklif varsa satilmali duygusal bakmamak lazım yoksa transfer yapamayiz. Belhanda keske gitse ama teklif yapan olmaz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet-Carole-Tolga-Tarık-Eren den kurtulup Yönetimimizin 2 transfer yapması şart

Allahını seven şu takıma stoper ve orta saha getirsin ...

Alacagimiz oyuncu sayisi maximum 4 olur beyler finans durumu ortada. Ilk 11e 3 adam gelir ancak.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maicon bi nebze düzelebilir.ama acilen çok iyi bi stoper ve ozanı kadroya kazandırmamız gerekiyor.

kara mbodji ve höwedes beraber gelsin maicon şut

bütçe için garry satılabilir

eren-tolga-carole postalanmalı zaten

emre akbaba ve yabancı kalite b2b şart selçuk da dehlenmeli

belhanda-figuli hayatta gitmezler ondan değinemiyorum kendilerine

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bence yedek forvet disinda hücüm hatti gayet iyi bizim

8 numara ve arka taraf sorunlu

Denayer gitti stoper sayımız azaldı, Badou gitti 8 no zaten kalmadı.

Bu 2 bölgeye acil transfer.

6 yil sonra yeni avatarim ile...

2018-19 Sampionu GALATASARAY olacak uleeen !!!!!!!!...

devam ediniz lütfen ... :cimbom:

Saygilar :hat:

Maicon, belhanda ve carole satsak ah ulan yok mu bu topalların alıcısı hani her topalın 1 kör alıcısı vardı nerdeler

DiaXV99XkAU6NEG.jpg

“İyi bir oyundu açıkçası. Mücadelemize devam edeceğiz. Önümüzde bir Valencia maçı var ona hazırlanmamız gerekiyor. İlk maçım olduğu için çok mutluyum. Galatasaray taraftarının önüne ilk defa çıktım. Burada kendimi evimde gibi hissediyorum. Sevgi dolu bir karşılama var bana karşı. En iyi şekilde hazırlanıp en iyisini vermeye çalışacağım.”

onyekuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt