Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seneye insallah sampiyon olursak butun coplerden kurtuluyoruz, yaklasik 10M euro maas bosaliyor.
Korayi tutup, Ahmet i yollamamiz gerekiyor du. Herif bildigin cöpBirde Koray, ve öyle böyle Balta.
Denayer, Balta ve Koray eksildi sayı olarak. Kağıt üzerinde Çalık, Serdar ve Maicon kaldı. Serdar hafif sakat zaten. Büyük sıkıntı.
Korayi tutup, Ahmet i yollamamiz gerekiyor du. Herif bildigin cöp
Dün ne gerip bir rüya gördüm..
Sözde benim oğlanın sünneti varmış..Bir bakıyorum Abdürrahim Albayrak da gelmiş..Görür görmez bağırıyorum başkanım stoper yedek kaleci diye devamını getiremiyorum ne hikmetse... Asıl orta saha isteyecektim içimde kaldı..Neyse muhabbete devam ediyoruz gülüyor bana biz farkında değil miyiz bun eksiklerin diyor..Sonra bir zarf uzatıyor içinde 10 bin lira varmış oğlana hediyemiz olsun diyor kabul etmiyorum bana kızıyor şanımıza bu kadarı yakışır diyor ..Çok ilginçti ya iyice kafayı sıyırdık transfersizlikten
Dün ne gerip bir rüya gördüm..
Sözde benim oğlanın sünneti varmış..Bir bakıyorum Abdürrahim Albayrak da gelmiş..Görür görmez bağırıyorum başkanım stoper yedek kaleci diye devamını getiremiyorum ne hikmetse... Asıl orta saha isteyecektim içimde kaldı..Neyse muhabbete devam ediyoruz gülüyor bana biz farkında değil miyiz bun eksiklerin diyor..Sonra bir zarf uzatıyor içinde 10 bin lira varmış oğlana hediyemiz olsun diyor kabul etmiyorum bana kızıyor şanımıza bu kadarı yakışır diyor ..Çok ilginçti ya iyice kafayı sıyırdık transfersizlikten
10bin çoktu reyis 1 çeyrek verse ses etmezdim