Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye insallah sampiyon olursak butun coplerden kurtuluyoruz, yaklasik 10M euro maas bosaliyor.

Webaslan: Santrfor transferini bir an önce bitirmeyi planlayan Galatasaray, geleceğe yatırım olarak gördüğü oyuncular için de girişimlerini sürdürüyor. Rosenborg’ta forma giyen Erik Botheim için nabız yoklayan yönetim, 18 yaşındaki golcüye imza attırmanın hesaplarını yapıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Botheim felan geçin abi. Ne Botheim’ı.

G.Saray kulübü çocuk kreşi değil. Alınıp kiraya verilsin o başka. Ama bu takımın her sene şampiyonluğa oynaması lazım. İlla şampiyon olacak değiliz ama 1-0 mağlupken Botheim’ın oyuna girmesi bize ne fayda sağlar?

60-70’de oyuna girecek baba forvet mesela 1 sene sözleşmesi kalmış: Munir el Haddadi ve Origi.

Bir şekilde bu kategoride 1 oyuncu almalıyız..

Dün ne gerip bir rüya gördüm..

Sözde benim oğlanın sünneti varmış..Bir bakıyorum Abdürrahim Albayrak da gelmiş..Görür görmez bağırıyorum başkanım stoper yedek kaleci diye devamını getiremiyorum ne hikmetse... Asıl orta saha isteyecektim içimde kaldı..Neyse muhabbete devam ediyoruz gülüyor bana biz farkında değil miyiz bun eksiklerin diyor..Sonra bir zarf uzatıyor içinde 10 bin lira varmış oğlana hediyemiz olsun diyor kabul etmiyorum bana kızıyor şanımıza bu kadarı yakışır diyor ..Çok ilginçti ya iyice kafayı sıyırdık transfersizlikten

Birde Koray, ve öyle böyle Balta.

Denayer, Balta ve Koray eksildi sayı olarak. Kağıt üzerinde Çalık, Serdar ve Maicon kaldı. Serdar hafif sakat zaten. Büyük sıkıntı.
Korayi tutup, Ahmet i yollamamiz gerekiyor du. Herif bildigin cöp

Sözde benim oğlanın sünneti varmış..Bir bakıyorum Abdürrahim Albayrak da gelmiş..Görür görmez bağırıyorum başkanım stoper yedek kaleci diye devamını getiremiyorum ne hikmetse... Asıl orta saha isteyecektim içimde kaldı..Neyse muhabbete devam ediyoruz gülüyor bana biz farkında değil miyiz bun eksiklerin diyor..Sonra bir zarf uzatıyor içinde 10 bin lira varmış oğlana hediyemiz olsun diyor kabul etmiyorum bana kızıyor şanımıza bu kadarı yakışır diyor ..Çok ilginçti ya iyice kafayı sıyırdık transfersizlikten

Niye almadin 10 bin kafayi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

5FAC38E3-9B34-4AA4-B41A-BCE249662FBA.webp

Ahmet - Maicon ikilisi.

Rüyasinda Apo yu gören ilk insan olabilirsin :D

ahmet ve carolın oynadıgı her maçta acaba her atak gol mu olacak diye düşünmek korkutucu.as stoper olmadıgı gibi yedek stoper ve solbekte yok takımda.

acil gönderilmeleri gerekiyo.keza eren ve selcugun da öyle.etrafındakileri de bozuyolar.

serdar aziz
ozan

yerli stoperler için uygun

ama 2 çok iyi stoper lazım

psv macı biz dahil hocaya şunu gösterdi diye umuyorum

çok iyi sayılabilecek bir 11imiz var ama yedek kulübesi hala rezalet boyutunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt