Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bir durum da var; sat-al olayı tamam da bunun anlık tutturulması diye bir şey yok. Önemli olan kümülatif olarak sezon sonunda ortaya çıkacak hesaptır. Diyelim Ramires gibi bir adamı transfer etmek için bulunmaz bir fırsat çıktı, alır geçersin. Gerekirse hesabı tutturmak için şimdi yahut ara transferde birilerini gönderirsin. Yönetim ve Hoca illa ki bunu düşünüyordur da sanki önce satış yapmadan oyuncu alınamazmış algısı oluşmuş durumda, bana mantıklı gelmiyor...

uefa listesine yazdirabilmek icin diye bir kisim var babatunde

Transfer dönemi için beklentim:

1. Belhanda'yı 9 Milyon Euro gibi bir ücrete gönderebilmemiz.
2. Carole'u 2 Milyon Euro gibi bir ücrete gönderebilmemiz.
3. Tarık Çamdal'ın sözleşmesinin feshedilmesi veya %50 maliyetine kiralanması
4. Tolga Ciğerci'nin satılabilmesi (2-3 Milyon Euro olursa tadından yenmez ama beklentim yok)
5. Maicon'a iyi bir teklif gelirse elden çıkarmamız (6-7 Milyon Euro bandında)

T.Geliri: Min: 11.000.000 Max: 18.000.000

TRANSFER HAMLELERİ:

1. Shinji Kagawa'nın camiamıza kazandırılması (max 6 milyon euro)
2. Jason Denayer'in zorunlu opsiyon ile kiralanması (kiralama bedeli: 750.000 Euro+ opsiyon 4.25 milyon euro civarı olabilir)
3. Badou Ndiaye'nin kiralanması -1.250.000 (kiralama bedeli)
4. Emre Akbaba'nın transfer edilmesi (max 4 Milyon Euro)
5. Ahmed Musa'nın kiralanması (opsiyon zor görünüyor)-1.250.000(kiralama bedeli)
6. Ertaç olur Erce olur bir yedek kaleci almamız. (max: 1.000.000 Euro)
7. Maicon'u satabilirsek yerine Miranda, Höwedes ikilisinden birini almak.(max: 2.500.000 veya kiralık)

Harcama: Max: 16.750.000

Tercihen transfer dönemi sonunda

Fernando Muslera (32)
Mariano (32)
Miranda (34)
Serdar (28)
Nagatomo (32)
Fernando (31)
Ndiaye (28)
Feghouli (29)
Kagawa (29)
Rodrigues (28)
Gomis (33)

Erce (24)
Linnes (27)
Denayer (23)
Ozan (18)
Donk (32)
Selçuk (maalesef)
Emre (26)
Onyekuru (21)
Muğdat (28)
Sinan (24)
Eren (30)

uefa listesine yazdirabilmek icin diye bir kisim var babatunde
Engel olacağını sanmıyorum. Öyle olsa mesela Ndiaye satılmadan önceki mali tabloda o anlık durum için ağır ceza yememiz gerekirdi, ilk değil, yıllardır taahhütlerde bulunuyoruz UEFA ya. Konuyu detayıyla bilmiyorum ama ha şimdi, ha 1 ay sonra, ha 5 ay sonra satış yapmak farketmiyor olmalı mantıken...

Engel olacağını sanmıyorum. Öyle olsa mesela Ndiaye satılmadan önceki mali tabloda o anlık durum için ağır ceza yememiz gerekirdi, ilk değil, yıllardır taahhütlerde bulunuyoruz UEFA ya. Konuyu detayıyla bilmiyorum ama ha şimdi, ha 1 ay sonra, ha 5 ay sonra satış yapmak farketmiyor olmalı mantıken...

* Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2021/22 sezonunda kaldırılacaktır. Halihazırda UEFA 2017/18 A listesinde yer alan oyuncular ile, sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamında değildir.

yani transferde al sat dengesi olmasa listeye yeni transferleri yazamion mealinde degil mi

An itibariyle çok önemli bir sorunumuz var!...

Ramires mi Kagawa mı?. Abdürrahim abi benden haber bekliyor; ikisi de can atıyorlarmış gelmek için, kulüpleri ile de her konuda anlaşılmış...

İkisi de çok beğendiğim futbolcular ama ''Orjinal 8'' olması itibariyle, ihtiyacımıza binaen Ramires diyorum şahsen. Ne dersiniz?:cool:...

* Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2021/22 sezonunda kaldırılacaktır. Halihazırda UEFA 2017/18 A listesinde yer alan oyuncular ile, sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamında değildir.

yani transferde al sat dengesi olmasa listeye yeni transferleri yazamion mealinde degil mi
'Sezon bazında' ifadesini dediğim gibi anlıyorum. Ne zaman aldığın-sattığına karışmazlar, önemli olan sezon sonunda oluşacak kümülatif kar-zarar değeridir...

BIRAKIN GİDEYİM
Championship'te oynamak istemeyen Badou Ndiaye'nin Stoke City'ye, "İzin verin, G.Saray'a gideyim" dediği ve kiralanması konusunda kolaylık istediği bildirildi. Başarılı futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde forma giyerek kendisini gösterebileceğini, Stoke'un da bundan karlı çıkacağını dile getirdi.

A Spor Ndiaye yakın diyor ho

'Sezon bazında' ifadesini dediğim gibi anlıyorum. Ne zaman aldığın-sattığına karışmazlar, önemli olan sezon sonunda oluşacak kümülatif kar-zarar değeridir...

karisiyo iste
yaz transfer doneminde transferde zarar gelirden fazlaysa listeye yeni aldigin adamlari yazamiyosun anlami cikiyor o metinden

karisiyo iste
yaz transfer doneminde transferde zarar gelirden fazlaysa listeye yeni aldigin adamlari yazamiyosun anlami cikiyor o metinden
''Sezon bazında'' yı ''Sezon başında'' gibi mi anladın acaba?...Metni okuyunca dediğin sonucu çıkaramadım, denedim ama olmadı, inan!:unsure:...

Neyse yaw, koca kulüpte bunları irdeleyip hesabını yapanlar vardır, bizimkisi fikir jimnastiği gibi oluyor...

Ne diyorsun; Ramires mi Kagawa mı sence?:cigara:...

__________Fernando
____Ramires
__________________Kagawa

Ne Muazzam bir orta saha olurdu be

BIRAKIN GİDEYİM
Championship'te oynamak istemeyen Badou Ndiaye'nin Stoke City'ye, "İzin verin, G.Saray'a gideyim" dediği ve kiralanması konusunda kolaylık istediği bildirildi. Başarılı futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde forma giyerek kendisini gösterebileceğini, Stoke'un da bundan karlı çıkacağını dile getirdi.

A Spor Ndiaye yakın diyor ho
keske demeseydi

''Sezon bazında'' yı ''Sezon başında'' gibi mi anladın acaba?...Metni okuyunca dediğin sonucu çıkaramadım, denedim ama olmadı, inan!:unsure:...

"Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir."

uefa a listesi sezon sonunda bildirilmiyor ahbab
gruptan once bildirdigimiz listeden soz edilmektedir
bu sebeple transfer window kapandiginda al sat dengesi kurulmalidir

onyekuruyu aldılar işte,daha belki devamı gelecek nerden biliyosun?onyekuru gibi bi yetenegi bonservisi ile almak hayal bizim için şu aşamada ama seneye 1 yıl daha kiralanabilir
aldılar ne yahu opsiyon bile olmadan kiralik oyuncu.
boga'yı 4 milyona almak diyorum seneye bu herif italyayı sarsar sonra başlarız bogayı almaya paramız yetmez yahu diye.
Ayni şey 2 sene önce 8 milyon euroya satilan adama traore için geçerli mesela alabilir misin? Alamazsın çünkü paramız yetmez. Scout dediğin ekip oyuncunun potansiyelini belirleyip risk alinmasıni sağlayan ekiptir. Bizimkiler klasik türk. -Bu oyuncu bize uyum saglar mı? Bi arastırıp izleyip bakalım hocam saglayabilir.

Orkun Kökçü kim ? Bjk ve FB yarışıyorlar

arkadaşlar dört bir yandan transfer duyumları geliyor , basına neden yansımıyor inanın bilmiyorum.

Fabri 6 milyona gitmiş.bjk 6 milyon alacak.yetistirme bedeli olan 1 milyonu ise fulham ödeyecekmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt