Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat gibi maasindan fedakarlik yapmis olabilir.

Akbabanın gelişini zor olarak görüyorum , 3 Milyona falan bırakırlarsa sürpriz olur fazlasınıda veremeyiz

6 ay sonra istediği takıma bedelsiz imza atabiliyor olması başkanı bu duruma itmiş olabilir.

Emre'yi nasil alacagiz

2 milyon verirsek 2 milyonluk satis yapmaliyiz

Ndiaye ve Akbabaya ben fitim
Yedek forvet
Stoper
Ve yedek kaleciyle kapatiriz transferi
tabi ki fit olucaz bu kadar transferi yapacağımızı düşünmüyorum ndiaye bile gelemez akbaba gelir bide kaleci alırız diğer transferler adam satmaya bakıyor

başakşehir olacağını da hiç tahmin etmiyorum,jojic ve soner'i aldılar....

Bizimkilerin yerinde olsam Ramires'i 1 yil kiralamaya calisirim, Çin'de reserve takimina gonderildi yani lisansi cikartilmayacak, firsat transferi, Fernando-Ramires ikilisi = superb

Şuan elimizde olan kadro; açıkçası şampiyonluğa oynar hatta olur bile ama CL'de birşeyler istiyor ve ligi domine etmek istiyorsak
Miranda-N'diaye-Denayer-Emre'yi almak lazım.

Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Donk Fernando
Onyekuru Belhanda Rodriguez
Gomis

Yedek: İsmail Linnes Ahmet Carole Tolga Selçuk Feghouli Sinan Muğdat Eren

Fatih TERİM​

Emre A. ileri-geri calisan, cok caliskan bir oyuncu. Defansta da var, ofansta da var. Gelirse bizde 8 veya 10 pozisyonlarinda rahat oynayabilir. Skor ureten bir oyuncu. Gecen sene 14 gol 9 asist yapmis. Boyle bir oyuncu bize cok fayda saglar. Super olur.

Belhanda'nın yapamadığı ceza sahasında gol arama sorununu Emre Akbaba çözebilir

Carole'den 2 milyon euro gelse, bir satis daha yapmamiz gerekecek o da Tolga Cigerci olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt