Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmed Musa gelecekse Garry gidip bütçe yaratılmalı yoksa gelmesinin anlamı yok , O mevkiye kontenjan harcayamayız şuan biri giderse olur

Jornal dos Desportos Milan sportif direktörü Massimo Mirabelli : ''Andre'ye çok yatırım yaptık ve Gattuso onu kampta test edecek. Eğer işe yaramazsa, Avrupa Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir kulüpte oynamasını istiyoruz.''

DiuwijIXkAAwB8K.jpg

kadroynan ilgili 50 tane ? var

bekler tmm
serdar tmm
maicon ???
stoper alinacakmi???
donk oynayacakmi???
orta saha ne zaman alinacak???
feguli mi sinan mi??? (b.iht feg)
sinan nolacak???
henry pozisyonu nedir???
3lu ort mu yoksa 442ye yakin yardimci forvetli bisey mi olacak (bi suru kanatimsi adam oldu)???
24 soru işareti saydım üstad

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kadroynan ilgili 50 tane ? var

bekler tmm
serdar tmm
maicon ???
stoper alinacakmi???
donk oynayacakmi???
orta saha ne zaman alinacak???
feguli mi sinan mi??? (b.iht feg)
sinan nolacak???
henry pozisyonu nedir???
3lu ort mu yoksa 442ye yakin yardimci forvetli bisey mi olacak (bi suru kanatimsi adam oldu)???

maicon satılırsa sağlam 1 stoper alınır yada en kötü ihtimal denayer tarzı ucuz yollu 1 i gelicek

donk yedek olur yüksek ihtimal

bütçemize uygun 1 i bulunduğu orta saha alınır ama bu iş uzun sürebilir boşa oyuncular düşmeli ki ucuza alabilelim

feguli tabiki sinan sağlam hamle oyuncusu olucak

forvet almamız zor olduğundan henry ve muğdat alındı hem kanat hem forvet alternatifi olarak : gomis olmadığında forvete çekmek ve gerektiği zaman 4 4 2 ye geçmek adına güzel hamleler.

______Fernando__N'Diaye
Garry____________________Henry
_________A.Musa
_______________Gomis

#VeryNice

Trezeguet , Serdar Gürler , Emre Mor ve Gervinho hala gelmemis bu kanat oyuncuları ile zor

Bülent Timurlenk: “Galatasaray’ın en stratejik transferinin Emre Akbaba olacağına inanıyorum . ’’

Bende aynı düşünüyorum bize gelirse büyük fark yaratacak

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bayadır bende Emre Akbaba konusunda bu sene olmazsa olmazımız gibi görünüyor bence Maicon satılıp Donk'u oraya kaydırabiliriz Denayer + Ndiaye + Emre Akbaba(Bonservis) yapabiliriz diye düşünüyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Einstein (1922): "İzafiyet teorimin doğruluğu kanıtlanırsa, Almanya benim bir Alman olduğumu söyleyecek, teorimin yanlış olduğu ispatlanırsa benim bir Yahudi olduğumu iddia edecekler."

Mesut Özil (2018): "Kazandığımızda 'Alman', kaybettiğimizde 'göçmen' oluyorum."

Diu614fXsAE734j.jpg

Diu62o2W0AAHzMa.jpg

Wow

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt