Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim Carole'u bu hafta satabilsek bari.

2-3 arası bir rakam gelse temiz iş olur.

yanlıs bilmiyorsam gökmen cenk ergünün samimi arkadası yani bu haberlerin temeli ondan kaynaklıydı bence

simdi ise hoca haber dahi ucuracak herkesi sepetledi haber ucuran kişi anında kovulur :)
Florya haber merkezi olmuş diyen bir İMPARATOR var artık üstad. Arka planda cendereyi ver, al sana operasyonun kralı. Sıkar biraz o işler..

Sa

DivLKEIXsAUl-Pq

Aleyküm selam moddaş, hoş geldin :)

Valla ben Allah Kerim Fatih Terim modunda rahat bir şekilde sandalyeme yaslanmış olacakları bekliyorum.Yok febe şunu almıiş fiko şuna yumuşmuş,kendini bir şey sanan apo bunu demiş umrumda değil valla.Kimseyi almasak bile We Have Fatih Terim ,they Don't

ufak takımlar oyuncularından az cok para kazanmak isterler emre akbabaya bizim oyuncumuz gözüyle bakıyorum artık
beleşe gitsin istemezler şu an sadece ölü taklidi yapıyorlar

Hoca konuşsun da ne durumdayız bir anlasak.

Ancak hoca konuşmamak için resmen basından kaçıyor.

Hocam vermiş mikrofonu Albayrak ve Başkan'a onlarda kendini nimetten sanıp boş boş konuşuyorlar.

Çok ayarsız bir youtube listem var Led Zeppelinden Ümit besen pamela duetine geçiş nedir lan

2013e tekrar dönsek keşke
Benim en çok özlediğimm 1999-2000 sezonu hiç unutmam ankaragücü önünde 5-0 öndeydik dakika 88 falandı sanırım okan ümit suat ankaragücü defansına bir pres yapmışlardı..Topu kaptık içeri orta ve arif boş kaleye atmıştı.Ne manyak takımdık ya

aysal-fatih terim dönemi başkaydı.nasıl desem duygusal açıdan güçlü,ihtişamlı hissediyodu insan kendini

kimseyi satmassak veya satamassak agustosun ortalarına dogru ndiaye gelir carole yi satarsakta bi tane düsük profilli yabancı stoper gelir yerli kaleci gelir transfer kapanır

Fatih hocaminin gönderilmesini tekrar yaşamak istemiyorum kardeş. 12-13i tekrar yaşamak isterdim ama.
yok o milli takım haberinin çıktıgı 23 agustos 2013ü kastetmiyorum.temmuza kadar olan dönem güzeldi.uefa 25 haziran 2013te de fenere ve bjkye sopayı göstermişti şikeden.öncesinde aysalın fenerin uefa cezasını bilmesi falan,uefa lobileri konusmaları komik ve güzeldi

orta saha için n'diaye ve imbula'yı kiralayabilsek en azından.ama açıklamalara bakılırsa ağustos'un ortasına kadar transfer olmayacak gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt