Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
niye çok sessiz bugün ya başlarım böyle transfer dönemine

Toure atletik yetenekleri eskisi kadar olmasa da sahada varlığıyla bile fark yaratacak ve ligimizin seviyesi için top class bir oyuncudur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaya Toure'yi ben geçen sene istemiştim yine isterim ama.. Oyuncunun fiziki durumu nasıl? Kamp döneminin çoğu da bitti.

Bunlar sıkıntı. Onun dışında iyi durumdaki Toure bu ligi paramparça eder. İstememek lükse kaçar.

toure gelmiş 35 ine en az 4 milyon ister oda iyi ihtimalle artı imza parası herkes gençleşmeden bahsediyodu şimdi yine birine daha emekli ikramiyesi vercek durumda değiliz

Kullanım Yerleri Şirketimiz Yönetim Kurulu’nun 29.06.2018 tarih ve 526 sayılı kararı ile, Şirketimizin 125.000.000,00 TL (Yüzyirmibeşmilyon) kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 28.280.000,00 TL (YirmibeşMilyon) olan çıkarılmış sermayesinin, mevcut ortakların rüçhan hakları kullandırılarak, 70.700.000,00 TL (YetmişMilyonYediyüzBin) nakit (bedelli) olarak (%250 oranında) artırılarak 98.980.000,00 TL (DoksansekizMilyonDokuzyüzseksenBin)'e çıkarılmasına ve 1 TL nominal değerli pay için Rüçhan hakkının 5 TL olarak kullanılacak olan ihraç edilecek payların satışından elde edilmesi beklenen 353.500.000 TL (ÜçyüzelliüçMilyonBeşyüzBin) tutarındaki fon, işletme sermayesi ihtiyacının karşılanması ve öz sermayemizin güçlendirilmesi için kullanacak olup, Kredi anapara ve faktoring ödemeleri, yapılandırılmış ve cari dönem vergi ödemeleri, Futbolcu ve Teknik kadro ücret ödemelerinde kullanılması planlanmaktadır.

Bu durumda büyük vizyoner (!) cebinden kaç kayme koymuş oluyor :)

alin la güzel bir yaz sarkisi
sicak havada iyi geldi bana

Takımın yaş ortalaması zaten hayli yüksek; bir tek Onyekuru 1 yıllığına kiralandı diye düşmüş olmadı. Stopere 34 yaşında oyuncu istemek neyse de orta sahaya 35 lik adam düşünülmemeli. Kaldı ki kelepir filan da değil adam. Yaya çok beğendiğim; zamanında Yunan ve Ukrayna liglerinde oynarken ve fiyatı çok düşükken keşfettiğim(!) bir oyuncudur. Takım zımba gibi gençlerden kurulu olsa, tecrübe katsın diye en çok ben isterdim muhtemelen ama mevcut takım ve ekonomik şartlarda lüksün de ötesindedir. Terim' in isteyeceğini de hiç zannetmiyorum. Boşa konuşuyoruz yani...

Yaya Toure'yi almak gibi bir düşüncemiz varsa bu kulüp sittin sene akıllanmaz demektir, Uefa da hiç durmasın men etsin bizi turnuvalardan.

Ama Terim kesinlikle böyle bir transfere izin vermez.

DiPUWOpXUAAPnrU.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt