Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 haftayi sakatlanmadan gecirdi o da basari

Serdar Aziz geçen sene sakatlığından dolayı maç kaçırmadı bu gereksiz algıyı bırakın artık

bm94o.gif

vitinho 10 milyona flamengoya gitmiş:confused:

bizim ahmet calik anadolu takimlari icin bulunmaz nimet yav iyi oynar orlarda. versinler akbabayi alsinlar çalık'i

Yabancı sınırı olsaydı dediğin olurdu ama Ahmet gibi yüzlerce stoper bulur Anadolu klüpleri hem daha ucuz yıllık ücreti de az olur

Ahmed Sivri'nin bacak boyu çok kısa tam bacaksız derler ya öyle. Dar alanda iyi çalım atar böyleleri.

Bizim alt yapıdan bir halt olmaz. Buradan dişe dokunur kişiler çıksa Ahmet ve Tolga gibilere tomarla para baymayız zaten.

serdar aziz adamdır. yabancı uyruklu bir adam olsa şuan kadrodaki en değerli 3 oyuncudan biri derdi herkes istisnasız

Emre'nin sözleşme bitimine 1 yıl kalmış

Verim 1 milyon Euro alın
Sanki bana dünya yıldızı.

Kim bu bilen var mı

Fenerbahçe, Feyenoord'un 23 yaşındaki Hollandalı stoperi Sven van Beek'i gündemine aldı. (beIN SPORTS)

Kim bu bilen var mı

Fenerbahçe, Feyenoord'un 23 yaşındaki Hollandalı stoperi Sven van Beek'i gündemine aldı. (beIN SPORTS)

Var.

Süper Lig’de paramparça ederler kendisini. Telefon’dan yazıyorum detaylı yazamıyorum. Uzun topları iyi, gerisi vasat altı. Ahmet Çalık’dan iyi olmayabilir ciddi şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt