Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre ve Serdar Gürler çok iyi olur, Tff yerli sayısını artıracak bildiğiniz gibi.
Ndiaye de gelir umarım.
Geriye sadece Maiconu satip Kara'yi almak kalıyor.

Muslera
Mariano----------Kara--------Serdar----------Naga

-------------Ndiaye--------Fernardo----------------

Feg-------------------Belhanda------------------Rodriges

--------------------Gomis---------------------------

Serdar, Henry,Emre Akbaba gibi hamle oyunculari var.

Bir iki tane 19 yaşında forvet ve Defans bulursak harikya olur.

Fatih hoca transfer politikasında sürekli Amrabat örneği veriliyor. Amrabat aslında öyle abartı şekilde falan girmedi bence bize. 8,5m ye geldi sanırım kiralama ve satışısında 5,5-6m kazandık diye hatırlıyorum. Şl maçlarında falan da katkı vermişti ve senelik ücreti makuldu sanki. Bruma da kazık dendi az da olsa kar ettik iyi şekilde strateji uygulasak belki 20-30 a satabilirdik.

Ali Naci Küçük: Tolga Cigerci’nin menajeri 2 kez kulübe alacaklardan dolayı ihtar çekti. Menajer ile görüşme yapıldı. Resmen ayrılık kararı alındı.

Fatih hoca transfer politikasında sürekli Amrabat örneği veriliyor. Amrabat aslında öyle abartı şekilde falan girmedi bence bize. 8,5m ye geldi sanırım kiralama ve satışısında 5,5-6m kazandık diye hatırlıyorum. Şl maçlarında falan da katkı vermişti ve senelik ücreti makuldu sanki. Bruma da kazık dendi az da olsa kar ettik iyi şekilde strateji uygulasak belki 20-30 a satabilirdik.
Bruma yı nasıl 13 e sattık aklım ermiyor ya Ulan Dursun

Dun aksam Gomis'in gecen sene attigi golleri izledim bir TV kanalinda.. Gollerin cogunda asist Garry R. den .. Adama bir kez daha hayran oldum. Bu adam satilmamali.. Ama galiba satilacak :(( Keske baska bir cozum olsa.. Belhanda + Maicon + Carole satilsa ve eldeki gereksiz oyunculardan (Tolga + Eren + Tarik + Ahmet ) bir sekilde kurtulsak cok iyi olurdu..

Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Belhanda Fernando
Feghouli Vitinho Trezeguet Onyekuru Rodrigues
Gomis Botheim

Trabzonspor, sakatlığı bulunan Burak Yılmaz'ın ameliyat edileceğini açıkladı.

Burak Yilmaz artik iflah olmaz gibi duruyor.
Ucuz kurtulduk, bir ara ufaktan da olsa bizim ile adi cikmisti galiba.

Stoper, merkez orta saha ve olursa bir forvet yedeği alıp kapatalım transferi.
Yedek kaleciye altyapıdan biri dursun en fazla Ziraat'ta oynayacak zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt