Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yani alanya sadece 1 sene için yarısını öder öteki seneler 2 milyonu ödemeyi kabul eder?
bu mudur?
bir kere tolga niye daha az para alacağı bir anlaşmayı imzalasın?
Hala anlamamakta israr ediyorsun.
Yahu kardesim bir futbolcunun her sozlesmesi inisli cikislidir.. Iyi oynarsa bir sonraki sozlesmesi yukari cikar, kotu oynarsa iner.. Futbol hayatinin sonuna kadar 2m€ almanin garantisi olur mu?

Tolga da eger giderse yeni bir sozlesme imzalayacak Alanya ile. Sadece bu senenin garanti parasini isteyebilir.. Bu onun kanuni hakki. Onumuzdeki sene ayri bir sene, yeni bir sozlesme.

sözleşmesi düzeltilir seneye.hadi diyelim senin dedigin gibi oldu,tolga 5 sene imzaladı.ama 5 sene boyunca 1 milyon avro tolgaya ödemek sence inanılmaz saçma değil mi?böyle bişey yok.
evet saçma ama tolga başka türlü alanyaya gitmez.
2 milyon zaten alacak garanti parası var, en kötü oturur kıçının üstünde zaten de öyle yapıyor kaç aydır.
kendisi de anladı bu takımda yeri olmadığını ona kuduruyordur.

Hala anlamamakta israr ediyorsun.
Yahu kardesim bir futbolcunun her sozlesmesi inisli cikislidir.. Iyi oynarsa bir sonraki sozlesmesi yukari cikar, kotu oynarsa iner.. Futbol hayatinin sonuna kadar 2m€ almanin garantisi olur mu?

Tolga da eger giderse yeni bir sozlesme imzalayacak Alanya ile. Sadece bu senenin garanti parasini isteyebilir.. Bu onun kanuni hakki. Onumuzdeki sene ayri bir sene, yeni bir sozlesme.
bence de saçma ama işin içince tolga var.
her türlü işi yokuşa sürecektir.
ben onun yerinde olsam koşa koşa giderim alanyaya.
4 büyükler + başakşehirde zaten yeri yok.

acaba selçuk üzerindeki fotoşop mu kollardaki kokoreç desenleri satışa sunulan formada yok.

maç forması ayrı satılırsa onda olabilir belki.

düz hali güzel gelmedi bana.
Bende o ilk halini pek beğenmedim Büyük ihtimal taraftar formasıdır . PSV maçında giyebilsek keşke

real madriddeki federico valverde nasıl futbolcu?yetenekli ise kiralayalım 8 numaraya

ahmet çakar ve abdulkerimin videosunu gördünüz mü?
muğdat ile ilgili olanı?

ahmet çakar ve abdulkerimin videosunu gördünüz mü?
muğdat ile ilgili olanı?

muğdat feneri marizlediya kupada bide bize transfer oldu ondan sindirememişlerdir içlerine

ben bi ara denk geldim bu abdulkerimin bi konuşmasına beyaz futbolda,fbdeki oyuncuları eleştiriyodu muğdat diye bi oyuncu var yemin ediyorum hepsinden daha iyi oyuncu falan gibi bişey demişti laf arasında

muğdat feneri marizlediya kupada bide bize transfer oldu ondan sindirememişlerdir içlerine

ben bi ara denk geldim bu abdulkerimin bi konuşmasına beyaz futbolda,fbdeki oyuncuları eleştiriyodu muğdat diye bi oyuncu var yemin ediyorum hepsinden daha iyi oyuncu falan gibi bişey demişti laf arasında
abdulkerim denen karaktersiz zaten hangi camiaya ait olduğu belli ve o yüzden ona pek birşey demiyorum ama ahmet çakar nasıl böyle şeylere kendini dahil ediyor?
adam doktor yaww herşeyden önce.
hayret.

bu cocugun sol ayagını,paslarını cok sevdim.alalım çok iyi bi yatırım olur.daha 16 yaşında

abdulkerim denen karaktersiz zaten hangi camiaya ait olduğu belli ve o yüzden ona pek birşey demiyorum ama ahmet çakar nasıl böyle şeylere kendini dahil ediyor?
adam doktor yaww herşeyden önce.
hayret.
Her doktor akıllı olacak diye bir kanun mu var? Mesleğe göre mi adamlık? Ahmet dediğin adam bel altı konuşmaktan reyting yapan biri , ilginç olan senin buna sasirman; Çakar değil.

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kral forumda kendisine kronik sakat diyenlere bilgisiz insanlar diyor

:d

Her doktor akıllı olacak diye bir kanun mu var? Mesleğe göre mi adamlık? Ahmet dediğin adam bel altı konuşmaktan reyting yapan biri , ilginç olan senin buna sasirman; Çakar değil.

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
akıldan bahseden yok zaten ahlaklı olmasından bahsediyorum.
akıllı oldu zaten belli aptal olan doktor olamaz :)
bu adamların programı gerçekten o kadar reyting nasıl alabiliyor?
herhalde epey iyi para alıyor ki o derece ahlaksızlık yapıyor Çakar.

Serdar Aziz'e vur dedik öldürmüs

Sosyal medya daki anadolu'dan topcu cikmazcilar üzgün

Tolga gitsin rap yapsın futbol ona fazla

ADAM

290320181108195392378_2-41.jpg

DYobeW7XkAASaYf.jpg

Buyuk maclarda Soldado, Burak, Negredo ve Adebayor'u cebine soktu kral ama forumdaki bazi uyelere gore bos 1 stoper, anadoludan oyuncu alinmazmismismis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt