Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene 1 saniye düşünmeden Serdar AZİZ yazdıracam formanın arkasına.

Serdar adamdan ziyade; kaliteli, sağlam, ve tipiyle, G.Saray gibi büyük camia’ya yakışan bir stoperdir.

Dövmeleriyle, sarı saçıyla G.Saray’ımızın efsane stoperleri arasına girecektir hiç şüphem yok.

DiRwR8hX4AAtfGD.jpg
viking kralı

takimda en sevdigim oyuncu sualini
SERDAR AZIZ
olarak yanitlarim diyenler

Mehdi Bourabia zu Sassuolo

Bonservis 2.25 milyon euro

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yaşı genç sayılır,wolfsburgdan ötürü bu durumdaysa kiralık-opsiyon seçenegine bakılır gibi.hava hakimiyeti iyi,hızı fena degil diyolar
20 Milyon mu ne vermişlerdi. Sayın alma opsiyonu bayağı yüksek olur.

Ben kiralayacaklarıni sanmıyorum.

sent via GSC

S.a..
da6a6dd958ed192c861baa6f01ceca9c.jpg

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'a borcu var UEFA'dan ceza alabilir diyorlar . Ben olsam Galatasaray'ın yerinde 10 milyon euroluk bir transferi patlatırım . Şaşırır millet . Hiç beklemedikleri bir olay UEFA şok olur . Nasıl alıyor niye alıyor hani parası yoktu derler . Sonra şaaaak bi de 20 milyon euroluk oyuncu alırım . Sonra şaak bi de 30 milyonluk alırım . Millet şok UEFA noluyor ya der . Çil yavrusu gibi dağılırlar . Bence çözüm budur . Ceza meza da gelmez demek derler bunların parası çok . Hem ligi alırız hem Şampiyonlar Ligi'nde minimum yarı final oynarız . Hem başarı gelir hem para net .
Vay be...31 kişi Like çekmiş.

Sayısından beli zaten herşeyin. Yinede tebrik ederim.

Bence Aysal vari kulübe cezayı yapıştırdın bu yönteminle. Oda çak çak gelip ceza almamıza en önemli etkeni oldu.

Sen ama direk bastırmaya çak çalıyorsun. Vizyon budur...tam kökünden hal ederim diyorsun. Saygılar

Kara Mbodj gelecek büyük ihtimal.
Hızlı bir adam mı bu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt