Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre akbaba, tolga takısı güzel iş ama tolga maaşsının yarısını ödemek çok doğru olmaz.
emre'ye 2m vereceğimizden bahsediliyor tolganın 2m euro'nun 1m biz vereceyiz ama bu elbetteki anlaştığı süre boyunca gecerli olacaktır. yani her yıl 1m euro 3 yıl anlaşsa 3m olur emre transferi bize 5m euro gelmiş olur ki buda sözleşmesine bir yıl kalan bir topçu için hayli yüksek bir rakam ve hesaba sunu katmadım emre bize transferi için alacaklarından vazgeçmiş...
Alakasi yok seneye sozlesmesi bitiyor sadece bir yıl oderiz olur mu oyle sey

Emre Akbaba yalanlanmıyorsa biter yakında HO

defans ve ofans yapabilen 8 numara lütfen

Bugün u19 oynuyor topcularimizi izleyelim

Garry yolun açık olsun , bize çok heyecan kattın oynadığın 1.5 yıllık sürede. ( kasten oynatılmadığı süreyi çıkarttım )

Bazı basın yayın organlarında yer alan, "Verin Yusuf'u Parlatalım" başlıklı haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Galatasaray Spor Kulübü olarak, Yusuf Yazıcı ile ilgili böyle bir transfer girişimimiz söz konusu değildir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü

O zaman kesin Yusuf'a ilgimiz var

Bu da yarın yokmuş gibi sallıyor ha kendisini takdir ediyorum.

Adam olsa şu anda istifa ederdi.

DfqMwrbWAAAECVr.jpg

Alakasi yok seneye sozlesmesi bitiyor sadece bir yıl oderiz olur mu oyle sey
bende onu diyorum olmaz boyle birsey biz oyuncuyu bir sezon alnya spora kıralamıyoruz haliyle maaşsının heryıl yarısı odenmesı soz konusu tabi bu konusulan, yonetım bunu kabul etmıs gıbı davranmıyalım sadecehaber cok mantıklı gelmedi

Aykut İnce muazzam bir duyumcu gerçekten ! Garry Rodrigues diye bir adamı yazmış bizim için baktım bu gün gerçekten idmanda fotoğraflarını gördüm

Gerçekten helal olsun herkesten önce bilmiş transferi ne diyelim H.O yeni topçumuz !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt