Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 gol atan adamı yaşlı diye gönderip yerine bahsi geçen isimler gignac bacca kalinic doumbia şaka gibi :d bunların yaşı kaç acaba ?
gomisden daha az yılllığa mı oynıcak bu herifler ? üstüne ne vericeği muamma çaptan düşmüş isimler
geçelim bunları mantıklı isimler önerelim lütfen
Aboubakar ı opsiyonlu kiralayabilsek harika olur 26 yaşında opsiyonu kullanıp alabilirsek iyi paraya satarız da

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gomis giderse garanti adam almak lazım riske gerek yok yada en az risk diyeyim

balotelli aboubakar
onyekuru solak8 fernando feghouli
nagotono serdar maicon mariano
muslera​
hocam sever 4-4-2yi
​

balotelli dünyaları ister onu geçiniz.
fazla hayalcilik olur gibime geliyor.

aboubakar için bjk 2 yıl evvel oyuncuya 3.5 milyon € yıllık klubü portoyada 3 milyon € kiralama ücreti vermişti

1 yıllık maliyeti 6.5 milyon € sadece adamın ki üzerinden 2 yıl geçti şimdi hem klüp hem oyunucunun daha fazla isteme ihtimali yüksek satın alma olayına hiç girmiyorum zaten

Gomis için 15'den aşağısı ihanettir. O paranın altında rakama yerini doldurmamız imkansız. Üstelik uyum riski filan da cabası. Burada adı geçenlerin hiçbiri Gomis'ten üstün değil. Ha Gomis 15'e gider bir mucize olur Kalinic 5'e gelirse olabilir.

Yazık Gomis'i satarsak Aboubakar, Balotelli'yi alacağımızı sananlar var.

dünyanin en kötü twiti

Muslera'yı 24.5'a Manu'ya satıp 3m'ye Harun Tekin'i almıştım Fm'de yabancı kontenjanı için....ama Fm'de..

Gerçekten Balotelli ne durumda acaba ?

Maaş + İmza Parası olarak kesinlikle ucuza olmaz bu transfer ama Balotelli gelsin 1 hafta içinde sattığımız Balotelli formasıyla bence adamın maaşını karşılarız. Juve CR7 'yi transfer ettiği daha ilk günden toplam 55 mil. € değerinde forma satışı yapmış

Şampiyonlar ligine yeniden döndük ligin son şampiyonu biziz artık takımda gerçekten "Yıldız" statüsünde 2-3 tane futbolcunun olması gerekiyor. Muslera 'dan başka bu tanıma uyan topçumuz yok şu anda ...

Takıma uyum sağlamsını Fatih Terim 'in elinde yeniden zirveye ulaşmasını geçtim sadece Balotelli 'nin Galatasaray forması giymesinin reklamı bile yeter ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt