Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cok büyük rakamlar olmadıgı sürece hoca gomisi sattırmaz cünkü iyi forvet ve golcü bulmak cok zor

gomis gidip hıyarın biri gelirse ozaman koskoca bir sezon çöpe gider

O siklette oyuncuyu getiremeyiz güzel kardeşim. Fanteziye gerek yok.
Gomis,Muslera,Mariano ve Fernando için kapılar kapalı.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fantezi değil , Bacca Milanın düşünmediği adamlardan geçen sene Villareale 2.5 Milyona kiralamışlar Şlye giden Galatasaraya 2 Milyona bırakırlar diye düşünüyorum , Gomis 12-15 arasına gidecekse bu tarz bi atılım yapabiliriz 10 Milyon altı değerlendirmeye alınmamalı

Hocanın bir planı vardır kim gitse yeri dolar çok üzülmeyin

O gun bugun kiyaslamalarda hakli/haksiz demiyorum. Sonucta bizim durum bir hayli baska FFP durumundan dolayi.
Yeri doldurulmiyacak bir oyuncu olarak gormuyorum. En dusuk 7 milyon bundan dusuk bir rakkam icin harbiden kotu bir durum olur.
Burak gittiğinden beri ne çektiğimiz ortada 29 gol atmış adamın yeri doldurması en zor ikinci isim.

1561651651651 defa söyledim yine söylüyorum kimse satılamaz değil üstelik FFP kriterleri boğazımıza kadar çökmüş durumdayken gelen teklifleri kesinlikle düşünmek zorundayız. Evet şu an takımda belki de hepimizin en sevdiği oyuncu Gomis olabilir ama adamın 33 yaşında olduğunu unutmayalım yoksa bende istemem kesinlikle bu kadar gol atan adamın satılmasını ...

Gomis kulübe para kazandırsın diye satılır satılırsa gidip sattığımız fiyata başka oyuncu alacak isek niye satalım? Burak Yılmaz diyen de olmadı zaten onu da sen söyledin.
forvet yok takımda belki oyüzden başka futbolcu alabilirdik???gomisin yerini doldurabilecek....isimleri begenmediğiniz için burak yılmaz gibilerini bekledğinizi düşündüm.

hem gomis bu paralara giderse gitsin diyosunuz hem de yerine yazdıgımız forvetlere laf ediyosunuz.o zaman konusmayalım gomis mevzusunu.

30 yaşındaki Harun kim lan. Muslera'nın yerini YERLİ KOVALAR DOL-DU-RA-MAZ.

Yerini doldurmak içi en az 10 milyon harcaman lazım.

Muslera - Gomis - Garry hepsini yok pahasına satalım sonra bu mevkileri Profesör GSC üyeleri ile doldururuz

1561651651651 defa söyledim yine söylüyorum kimse satılamaz değil üstelik FFP kriterleri boğazımıza kadar çökmüş durumdayken gelen teklifleri kesinlikle düşünmek zorundayız. Evet şu an takımda belki de hepimizin en sevdiği oyuncu Gomis olabilir ama adamın 33 yaşında olduğunu unutmayalım yoksa bende istemem kesinlikle bu kadar gol atan adamın satılmasını ...

Bizde salak değiliz piyasa da paralar uçuşurken 29 gol atmış adamı 7'ye zor alırlar biraz. Piyasasız saçma stoper Tosic kaç M'e gitti Gomis'in satılmasına kimse kızmıyor 7-8'e satılmasına kızıyor.

Sergen kriter bu mu? Bizde derbilerde gol atamadı. Çöp mu oluyor yani?

Ba, Sow örneğini veren var. Bu adamların transferinde dönen yolsuzluğu hala cozemediyseler ne diyeyim ben.
derbilerde gol atmasına gerek yok.gomis büyük maçlarda başka şekilde etkili oldu.bjk maçında penaltı aldırarak vs

al hilal gomis için 4m teklif etmiş. mitrovic'in 3.9 ettiği yerde gomis 4 ediyorsa kapatıp gidelim dükkanı.

ayew-swansea2.png

gomis yerine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt