Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence en az 2 oyuncu satılacak.Keşke Maicon da satılsa.Jorge Jesus Maiconu çok iyi tanır.Gomis+Maicon 25 milyon euro harika para alır.

Kjer Kiralık
Abubakar kiralık
Emre 2 milyon
Treze 6 milyon
Geri kalan para ile
1 8 numara
1 stoper
1 yedek forvet ile harika takım oluruz

Al Hilal adı sanı olmayan topçulara 5'er m € bayılmış Gomis'e de atsın bir 17-18m €
Gomis değil.

Belhanda Belhanda. Tam oralık bir adam. Elin gavurlarına para saçacaklarına din kardeşleri olan Belhanda ya sulansınlar.

sent via GSC

Son düzenleme:
SON DAKİKA | Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal, Bafetimbi Gomis için 20 M€'luk bir teklif yaptı. (Radyospor Canlı Yayını

doğruluk payi nedir acaba

SON DAKİKA | Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal, Bafetimbi Gomis için 20 M€'luk bir teklif yaptı. (Radyospor / @ClubRegista )

Saniye düşünürsem aptalım , bence troll o ayrı da.

manyak taraftar oldugu surece musleranin yeri tabi dolmaz
kimi alirsak alalim ilk hatali golde aglamaya baslarlar. sanki muslera hatali gol yemiyormus gibi

Gomis bence üst düzey oyuncu ve mükemmel bir bağ yakaladı burada öyle teklif var hemen satalım mantığından olanları FM'ye uğurlayalım , Gomisin yaşı 32 bir ay sonra 33 olacak bu satılması konusundaki bir numaralı gerekçe , Yaş elbette önemli ama bu mali durumda Gomis ayarında genç bir adam alamayacağımıza göre yine 30 luk bir adam alabiliriz gibi duruyor , Bu konunun sanıldığı kadar önemli olduğunu düşünmüyorum yani , Bu piyasada 29 gol atmış adamı 12 M € dan daha altın yollamak delilik olur diye düşünüyorum bu paranın üstüne gideceği her durumda FFP konusunu düşünerek anlam verebilirim ve onaylarım.

Bana göre 15 milyon üzerine herkes satılabilir. 32 yaşındaki iki oyuncudan 30-35 milyon euro kazanırsak eğer iyi iş çıkarmış oluruz. Ayrıca Muslera ve Gomis'in yıllık maaş+primleri 8 milyon euro civarında.

İyi olarak izleyeceğimiz belki bir en fazla iki sezonları var. Eğer yerlerine Harun Tekin benzeri oyuncular alınmayacaksa sıcak bakarım şahsen kulüp adına.

Değerini bulan gider romantikliğin lüzumu yok. Darısı Maicon, Belhanda, Feghouli üçlüsüne.

Keske Gomis Demba Ba ve Moussa Sow gibi 30 yasinda olsaydi. O zaman bence rahat 15 Milyona satardi onu cinlere yada araplara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt