Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatimda ilk kez kasim ayinda GS FB derbisini izlemegi düsünüyorum. Almanyada yasiyorum. Genelde derbilerde biletler 1-2 saat‘de tükeniyor. Eger biletler tükenirse, mac gününde stad önünde bilet satan olurmu? Ve kac paraya satarlar genelde.? 4 bilet lazim.

Ben Maiconuda seviyorum renkdas ya. Porto kariyeri iyi bizdede ligin ilk yarısı cok iyiydi ama brezilyada oynadığı maçlardan ötürü vucudu patlak verdi. Suan fit duruma geliyormuş. Cl tecrubeside var.

Ama Belhanda konusunda net katılıyorum. Şuan bile hemen gidebilir açıkçası.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim olduğu sürece oynatmak istediği oyunda Maicon'un defoları çok bariz şekilde gözükecek ve bir süre sonra herkes sövmeye başlar.

gomis satılıp yerine niasse mı kiralanacak demek ıstyorsunuz sımdı sız.

Fenerbahce tekrar Emenike 'yi mi almis :D

Barcelona transfer döneminde Yerry Mina, Cillesen, Vidal ve Andre Gomes'i satarak 150 milyon euro gelir elde etmeyi planlıyor. (Daily Mail)

Hayatimda ilk kez kasim ayinda GS FB derbisini izlemegi düsünüyorum. Almanyada yasiyorum. Genelde derbilerde biletler 1-2 saat‘de tükeniyor. Eger biletler tükenirse, mac gününde stad önünde bilet satan olurmu? Ve kac paraya satarlar genelde.? 4 bilet lazim.
Biletler genel satışa çıkmadan önce GS Mobile ve GS Bonus kullananlara öncelikli olarak çıkıyor. Sizde varsa veya aracı bile bulsanız 1-2 saat değil dakikalarla yarışıyorsunuz. Hele ki fener maçı için saniyeler demek abartı olmaz. Maç günü metro çıkışında dolaşan karaborsacı çok olur. Ama 4 kişiye birden bulabilir misiniz bilemem. Bulabilseniz bile öyle fahiş fiyat çekerler ki hayattan soğursunuz. Kale arkasına 500-600 dediklerini duymuştum geçen sene. Şevkinizi kırmak istemem ama genel olarak derbi atmosferi bu.

Sa iyi nöbetler

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okaka + 15 m = muslera

gomis = 20 m

planı deşifre ettim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

U19 macinda 10 numara Muhayer'i begendim, topu aldiginda devamli pozisyon yaratmaya calisti, adam eksiltebiliyor, bekler de fena degildi, sag bek bayer munih alt yapisinda sol bek ise stuttgart alt yapisinda oynuyormus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt