Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sunu bi dinleyin, Fener gercekten bokun icinde.

kale:muslera-transfer-ismail
defans:mariano-linnes-serdar-ozan-nagatomo-stoper-donk
ortasaha:fernando-selçuk-emre akbaba-ndiaye-orbelin pineda-celil-doğancan
forvet:gomis-garry-feghouli-muğdat-henry-sinan-raul de tomas
3 isim gitse (belhanda-carole-maicon) yerlerine 6 transfer yapılsa çok rahat şampiyon olur bu kadro 24 kişilik
*ndiaye yerine oforiyi alırdım ben ama ndiaye gelcek gibi...
Ofori'nin Stuttgart'a gitmeden once bizimle adi geciyodu. Orda forma sansi bulamadi. Mls'e kiralamislar.

Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin: “Mahmoud Trezeguet’in Kasımpaşa’da kalacağına inanıyorum.” (beIN SPORTS)

Kadroyu denayer hariç koruduk ustunede Onyekuru ve Muğdat aramıza katıldı.
Şimdi yapacağımız 3 hamle var.
Kiralik Ndiaye veya başka bir os
Kiralik Denayer veya başka bir stoper
Yedek kaleci.
Bunları yapsak ligde yine şampiyon oluruz. Şampiyonlar ligindede gruptan cikmak yolunda iyi bir ekibimiz olur.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

20 tamam da bizde 30 atti (29)

Edit: Arkadasin da dedigi bide ortalamasi var
Gomis, Rodrigues ile çok iyi anlaşıyor. Belki bu sezon 30 atamaz ama 20 gol garantisi var. Gomis'i kanatlardan bu yılda besleyebilirsek yine leblebi gibi gol atar. Yaşına takılıyorsunuz ama adam kendine çok iyi bakıyor. Neredeyse 60 küsür maça tek forvet çıktı. Burada bazı maçlar kötü oynayınca linç edildi. Gomis makine değil formsuz zamanları olur ama adamın bir tane alternatifi yok. Gomis'i staddan canlı çok izledim. 32 yaşındaki Gomis 90+da pres yaparken 80.dakikada oyuna giren Sinan koşamıyordu. O yüzden yaşa çok takılmayın mücadele eden her futbolcu sahada gençtir.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomis gitsin mi kalsın mı tartışmasına girmiyorum

Açıkçası taraftar olarak bir sezon daha alternatifi olmayan bir Gomis’i seyretmeyi bünyem hiç kaldıramaz

Burada onu savunan çoğu kişide sezon içinde bu dediğime gelecektir.

Çok NET...

Alternatifi olmayan farklı bir forvet izlemek daha mı iyi olucak yani takımda tek forvet gomis bu normal geliyorda gomisin takımda kalması mı sıkıntı?

Trezeguet denen herif gelmesin be , Ulan Garry gidecek olsa bile gelmesin 1501. kez söylüyorum

Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin: “Mahmoud Trezeguet’in Kasımpaşa’da kalacağına inanıyorum.” (beIN SPORTS)
sırf şu yüzden inşallah oyuncu satamayız diyorum belhanda ilk önce satılsın dediğim isimlerden biri ama trezeguet geleceğine belhanda kalsın isterim o derecede baydı bu kasımpaşa ve trezeguet...

b243adea71dd42b699fc31f5d9874749.jpeg

Hoca Henryi sağda düşünüyor :unsure:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt