Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun ne ara benim oldu baktın sallıyacak bişey bulamadın dursun yazdın aysalın gerçek kapasitesini terim gittikten sonra gördük hiç merak etme egolu, iş bilmez herifin teki terim olmasaydı o kadar para harcamasına rağmen elde avuçta hiç birşey olmuyacaktı.
Terim gitmeden önce zaten hakimiyeti kaybetti. Baktı sıçacak başkana atar gider yaptı. Sonra tekmeyi yiyince mağduru oynadı. Standart terim taktiği. Yoksa başka türlü geri dönemezdi. Ayrıca sen ve forumun çoğunluğu dursuncuydu hacı kandırmayalım birbirimizi.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim gitmeden önce zaten hakimiyeti kaybetti. Baktı sıçacak başkana atar gider yaptı. Sonra tekmeyi yiyince mağduru oynadı. Standart terim taktiği. Yoksa başka türlü geri dönemezdi. Ayrıca sen ve forumun çoğunluğu dursuncuydu hacı kandırmayalım birbirimizi.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beni tüm forum ilgilendirmez şu forumda can ve benim kadar Dursuna sallayan yoktu büyük başkan çekildiği dönemde fikrim aynıydı hala aynı.

Aysal denilen adam GALATASARAY ın arazilerini parsellemek için kulübe başkan olmuş (ya da atanmış) ama o izni alamayınca arkasına bakmadan ve taraftarın gözünün içine bakıp yalanlar söyleyerek (destek olacağım sponsor olacağım vs.) toz olmuş zararlı bir bakteridir...

NOT: Haaa Arazilerin Dursun denilen çapsız tarafından peşkeş çekilmesinden se Aysal tarafından iç edilmesinin daha iyi olacağını da düşünmüyor değilim. En azından Aysal iç ederken biraz utanır ve ederine daha yakına iç ederdi. Bu yağlı surat direk söğüşledi...

gomis hala satılmamış mı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ünal aysal 3 kere üzmüştür.

1.nani ile ilgilenmiyoruz
2.balotelli ile ilgilenmiyoruz
3.tuchel dinlenmek istedi

diyerek:confused:

Gomis, Rodrigues ile çok iyi anlaşıyor. Belki bu sezon 30 atamaz ama 20 gol garantisi var. Gomis'i kanatlardan bu yılda besleyebilirsek yine leblebi gibi gol atar. Yaşına takılıyorsunuz ama adam kendine çok iyi bakıyor. Neredeyse 60 küsür maça tek forvet çıktı. Burada bazı maçlar kötü oynayınca linç edildi. Gomis makine değil formsuz zamanları olur ama adamın bir tane alternatifi yok. Gomis'i staddan canlı çok izledim. 32 yaşındaki Gomis 90+da pres yaparken 80.dakikada oyuna giren Sinan koşamıyordu. O yüzden yaşa çok takılmayın mücadele eden her futbolcu sahada gençtir.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamamen katılıyorum, olay bu. 34'ünü doldurmuş Adebayor'u da canlı izledim. Hem bize hem bjk'ye karşı. Özellikle bjk maçında adamların içinden geçti. Hayran kaldım. Kendisine bakan adamın hali bir başka oluyor.

psvdeki gudmunsson milli takımdakinin kardeşi mi acaba

rosario da yarın şov yapacak bize karşı

2. mabedimiz kadıköyde tsyd kupası kaldırdık bu maçla...

1531862495788.webp
1531862539788.webp
2.mabedimiz kadıköy şükrü saraçoğlu stadında 1996dan sonra kaldırdıgımız 2.kupamız olan tsyd kupasının coşkusu...

kadıköyde 25 senede 1 lig maçı kazanmış olmamız büyük bir ayıptır

Gs forma koleksiyonu yapmayı düşünüyorum 1998 ve bulursam daha eski formada olur günümüze kadar gelen formaları bulup geniş bir koleksiyon yapma düşüncem var

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakan ünsaldan tarihin en güzel volesi.10 kişiyle 1-0 yenmişiz. @Hayri P. Cund bu maçtaki hakemler kötüymüş.bjk ne salakça goller kaçırmış

İngiltere ligini baz alırsak haklısın. 2 sezon geçirdiği İngiltere'de ilk sezon 10, diğer sezon 7 gol attı. Premier Lig'de Swansea ile bu kadar gol atabilmesi bence normal ama Fransa istatistikleri yine çok iyi

17/18 TR 32 gol
16/17 Fransa 20 gol
15/16 İngiltere 7 gol
14/15 İngiltere 10 gol
13/14 Fransa 22 gol
12/13 Fransa 21 gol
11/12 Fransa 25 gol

Bu arada bunlar sadece ligte attığı goller değil tabii ki içinde Fransa kupası, şampiyonlar ligi uefa vs var.

Bundan önceki yıllarda ise ortalaması 10 gol Gomis yaşlandıktan sonra daha iyi forvet oldu

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligi baz alarak dedim gelmeden önce bakmıştım ortalama hep 10 gollerle oynamış Lyon'da

Kötü forvet demiyorum zaten yanlış anlaşılmasın,muhtemelen giderse arayacağız da ama şöyle de bir gerçek var düşüş yaşarsa ölü yatırım olarak kalacak satamayız bir daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt