- 26 Kasım 2012
- 186.723
- 261.751
- 5.998
KAP'in acilmasina
son 54 dk.
son 54 dk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hocam sevmez böyle adamları. Mümkünse alt sıra takımın işe yaramaz yaşlı topçularının peşinde koşar.Sparta Rotterdam'ın B takımıyla geçen yıl 3. Lig'de 26 maça çıkıp 21 gol atan 18 yaşındaki Halil İbrahim Dervişoğlu'na Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe talip. (Sabah)
Mina gol atıp kazanırsak gazete manşetlerine görür gibiyim.
Cimbom Mina...
şampiyonlar ligi seviyesinde kadro ...
ona rağmen bunlar nasil 2. oldu hala şaşırıyorum gerçi az çok biliyoruz atılan gollerin nasil geliştiğiniTamam belki bütün sezonu sadece 13 oyuncuyla oynuyoruz bizde cok alternatifli bir kadroya sahip degiliz eyvallah ama abi Fenerin kadroya nazaran bizim kadro baya baya iyi. Herifler resmen yoklukta kadronun cirkinligine bak
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benfeghouli, garry-onyekuru arasından ilk 11'de nasıl yer bulacak merak ediyorum. kalite olarak aslında şuan bunu düşünüyor olmam bile feghouli için buyuk ayıp. umarım normale döner. yoksa feghouli-belhanda'nin 10 numara rekabeti falan başlar, 10 numarali sisteme geçersek 4-3-3'ten tabi. emre akbaba gelirse ikisi de ofsayta düşebilir
fernando ve donk aynı anda oynadığında belhanda 8 numara da o kadar da sırıtmıyordu saçma hatalar yapmadığı sürece ama o ikisi de olmayınca savunma anlamında sıkıntı yaşarız belhanda orda olunca bence.Ben
Rodrigues-Feghouli-Onyekuru düzeni bekliyorum.
Belhanda ya 8 olacak yada yedek.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ona rağmen bunlar nasil 2. oldu hala şaşırıyorum gerçi az çok biliyoruz atılan gollerin nasil geliştiğini
bunların son haftalar da karşılaştığı çoğu takımda çok garip oyunlar sergiledi. lig boyunca kalesine otobüs çeken, savunma yapan takımlar bir anda açık oynamaya, 3. kalecisini falan oynatmaya başladı.Bizim sayemizde oldular bunları 2 maçta yenemedik başakşehir ve bjk'yi yenip aşağı çekince bunlarda 2.oldu, masa başı oyunlar hariç durum bu.
Sergen, tanimiyorum inan.@Kenan Ünal abi eskiden bi bjkli mehmet abi vardı forumda,sen bilirsin belki.eger görüşüyosan,neden ugramıyo foruma?