Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Objektif yorumun olduğuna inanmıyorum açıkçası.

Fulham iki pass zor yapan takım olduğunu görmemek ne kadar objektif baktığını kanıtlıyor açıkçası.

Baskı altında olmadan bir sürü pass hatası yapıyor herifler ama senin objektif açından fener oynatmıyor?

Kuş sevicilik diyorum ben buna sen objektiflik diyorsun. Olabilir saygılar

Camur at izi kalsin Fatih renktas ki senin klasinda bir uyeye bu hic yakismiyor

Fulham iki pas yapamiyorsa yapamiyor, bundan bana ne? Gecen sene iki pas yapamayan Anadolu takimlari Fener'i paspas yapiyordu.

Kaldi ki Fulham Premier Lig takimi. Kus sevici olsam giderim onlari tutarim hakaret etmeye gerek yok bir hazirlik macinda iyi oynadiklarinda bunu kabullenemeyecek durumda degilim sahsen.

Oyle diyon da kim oynayacak ki?

Yeni transfer Seri yok, yildiz topcu Sessegnon var

Tom Cairney ve Rui Fonte yok bi de

Aatif resital sunuyor, Fener akiyor resmen

Edit: derken 2 oldu
sessegnonun ikizi oynuyomuş.ryan sesegnon degil.

https://www.transfermarkt.com.tr/fc-fulham/startseite/verein/931 bu kadronun da cogu yok,yaş ortalamasına bakarsak....baya 2.takımla çıkmışlar sahaya.hasan ali bile gol attıysa bişey dememek lazım.iyi seyirler

Fulham iki pas yapamiyorsa yapamiyor, bundan bana ne? Gecen sene iki pas yapamayan Anadolu takimlari Fener'i paspas yapiyordu.

Kaldi ki Fulham Premier Lig takimi. Kus sevici olsam giderim onlari tutarim hakaret etmeye gerek yok bir hazirlik macinda iyi oynadiklarinda bunu kabullenemeyecek durumda degilim sahsen.
fulham premier lig takımı ama kadrosundaki futbolcu sayısı az şu an.hem transfer lazım hem de sahaya çıkan baya genclerden olusan bi takım.ryan sesegnon ise oynamıyor.

Ne çamuru yahu. Kuş sevicilik burada senin fenerli olduğunu ima ederek söylemedim bu arada. Bu bizim taraftarın çoğunda mevcut oluyor. Rakip takımı çok büyütüyor çok abartmasını seviyor. Bende bu tür taraftara kuş sevici diyorum.

Üç gün önce iki top yapamayan ptt seviyesinde olmayan bir takıma yenildi bunlar.

Üç günde ne değişmiş olabilir?

Fener ayrıca köy takımı değil sonuçta. Biraz iyi olacak tabiki ama inanılmaz abartılı yorumlar oluyor başta senin yaptığın gibi.

Aynısı bizim içinde geçerli bu arada. Bizim takımda yetersiz top oynuyor bence

Arkadaş bu güne kadar sesimi çıkarmadım da ne fener meraklısı adamlar varmış forumda

Kesin sesinizi de Galatasaray forumunda olduğunuzun farkına varın yok çok illa fener konuşacağız diyorsanız da defolup gidin fener sayfasında konuşun bunları yeter artık yav banane fenerin fulham 'ın alt yapısında oynayan çocuklara karşı ne yaptığından ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt