Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne çamuru yahu. Kuş sevicilik burada senin fenerli olduğunu ima ederek söylemedim bu arada. Bu bizim taraftarın çoğunda mevcut oluyor. Rakip takımı çok büyütüyor çok abartmasını seviyor. Bende bu tür taraftara kuş sevici diyorum.

Üç gün önce iki top yapamayan ptt seviyesinde olmayan bir takıma yenildi bunlar.

Üç günde ne değişmiş olabilir?

Fener ayrıca köy takımı değil sonuçta. Biraz iyi olacak tabiki ama inanılmaz abartılı yorumlar oluyor başta senin yaptığın gibi.

Aynısı bizim içinde geçerli bu arada. Bizim takımda yetersiz top oynuyor bence

Valla o maci izlemedim, bizim maci da izlemedim. Besiktas'in maclarini izledim, resmen rezil oldular. Dikkat ettiysen hicbir maca dair pozitif yorumum olmadi.

Bu maci izliyorum, sen de izliyorsun. Fener kotu mu oynuyor yani? Abartili yorumum ne?

Liverpool için sadece bir stoper hamlesi kaldı iyi bir adam lazım artık Bonucci mi olur Godin mi şampiyon yapacak bir stoper lazım

Orta saha transferi belli olsa keşke...

Valla o maci izlemedim, bizim maci da izlemedim. Besiktas'in maclarini izledim, resmen rezil oldular. Dikkat ettiysen hicbir maca dair pozitif yorumum olmadi.

Bu maci izliyorum, sen de izliyorsun. Fener kotu mu oynuyor yani? Abartili yorumum ne?
Tek taraflı izlemek konusuna gelelim bari bu konuda.

Sadece fenerin oyununa bakarak ... yok sadece bir x takımın oyununa bakarak bir takımın iyi olup olmadığını karar veremiyorum açıkçası.

Sahada iki takım oynuyor sonuçta. Bir takımın iyi gözükmesi diğer takımın etkisi ne kadar bakarım. Bunu bizim oynadığımız maçlarda da yaparım ama canlı izlerken beceremiyorum bizim maçlarda genellikle :)

Bantan tekrarını izlerim bundan dolayı bizim maçı ertesi gün sakin kafayla ara sıra .

Fener iyi gözüküyor evet ama burada fulhamın etkisi çok büyük. Öyle fener oynatırmıyor olayı olsada az çok fulhamın ne yaptığını bilmeyen bir takım havasında olması çok daha ağır basıyor.

bjk maçlarını ben izlemedim şimdiye kadar açıkçası. İbb yi ama merak ediyorum biraz.

Tek taraflı izlemek konusuna gelelim bari bu konuda.

Sadece fenerin oyununa bakarak ... yok sadece bir x takımın oyununa bakarak bir takımın iyi olup olmadığını karar veremiyorum açıkçası.

Sahada iki takım oynuyor sonuçta. Bir takımın iyi gözükmesi diğer takımın etkisi ne kadar bakarım. Bunu bizim oynadığımız maçlarda da yaparım ama canlı izlerken beceremiyorum bizim maçlarda genellikle :)

Bantan tekrarını izlerim bundan dolayı bizim maçı ertesi gün sakin kafayla ara sıra .

Fener iyi gözüküyor evet ama burada fulhamın etkisi çok büyük. Öyle fener oynatırmıyor olayı olsada az çok fulhamın ne yaptığını bilmeyen bir takım havasında olması çok daha ağır basıyor.

bjk maçlarını ben izlemedim şimdiye kadar açıkçası. İbb yi ama merak ediyorum biraz.

Dedigini anliyorum tabii ki karsidaki takim asiri onemli de Fulham oyle asiri kotu degil onu diyorum

Mesela ayni kadro gecen sene Aykut'la su Fulham'a karsi mac yapsa katiyyen boyle oynamazdi

Zaten hazirlik maclarinin hicbir onemi yok bence takim performansi acisindan. Bireysel performanslar acisindan onemli ki Aatif seneye kadroda kilit bir isim olacaginin sinyallerini veriyor bence bu mac.

Dedigini anliyorum tabii ki karsidaki takim asiri onemli de Fulham oyle asiri kotu degil onu diyorum

Mesela ayni kadro gecen sene Aykut'la su Fulham'a karsi mac yapsa katiyyen boyle oynamazdi

Zaten hazirlik maclarinin hicbir onemi yok bence takim performansi acisindan. Bireysel performanslar acisindan onemli ki Aatif seneye kadroda kilit bir isim olacaginin sinyallerini veriyor bence bu mac.
Fulham baya baya kötü takım Hamza yahu.

Oyuncularından söz etmiyorum bu arada. takım olarak inanılmaz birbirinden habersiz top oynuyor adamlar.

Aykut konusunda ama net aynı fikirdeyim.
Farkı futbol bakış açısına sahip iki farklı teknik adamlar var gibi şimdilik.

Aykut kendisini türk Mourinho zannediyordu büyük ihtimalle oynatmaya çakıştığı oyuna bakarsak.
Savunma sonra savunma....he sonra tabi ki savunmayı unutmamak gerekir. Sonra hücum oynayım birazda söylemeye başladı ligin ikinci yarısında hakkını yemeyelim ama tren kaçmıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt