Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carole'yi sattik mi 2 yabanci alabiliyoruz. Soyle 2 milyon euro getirse iyi olacak.

Telles de satilsa artik ondan da 3-4 milyon euro gelir o vakit.

Stoper, 8 numara ve golcu lazim bu takima. Bunlar en kritik transferlerimiz, mecbur yani.

Maicon ve Serdar Aziz'in yedegi veya onlarin yerini doldurabilecek bir stoperin yok.

8 numara malum, fazla anlatmaya gerek yok.

Gomis de 40 mac cikartamaz sakatlik gecirmese de, onun kalitesinde bir forvet daha lazim olacak hem onun yuku hafifler boylece hem de kotu oldugunda yerini doldurur.

Ama 2 yabanci hakkimiz olursa bunu nasil cozecegiz soru isareti..

kadromuz baya eksik bence

liste yapacak olsam:

1 kaleci
2 stoper
1 sol bek
2 orta saha
1 forvet

ise yaramazlar: selcuk carole ahmet tolga tarik eren

3 yabanciya ihtiyacimiz var ama 2 hakkimiz var, carolü her türlü gönderdik zaten.

kadromuz baya eksik bence

liste yapacak olsam:

1 kaleci
2 stoper
1 sol bek
2 orta saha
1 forvet

ise yaramazlar: selcuk carole ahmet tolga tarik eren

3 yabanciya ihtiyacimiz var ama 2 hakkimiz var, carolü her türlü gönderdik zaten.
Ideal olan o dediklerin ama bu imkansiz gibi, 21 kisilik liste hazirlayacagiz. 7 tane daha yeni oyuncu demek bir o kadar adami da gondermek demektir ve hangi butce ve imkanlarla?

Listemizi 21 kisilik oyuncu grubu olarak degerlendirirsek zaten verdigim ornekte en kotu alinmasi gereken pozisyonlari anlatmistim :)

Stoper, 8 numara ve forvet, bunlar olmazsa olmaz diyelim.

Yedek kaleci lazim ama mecbur degil eger uygun maliyetli ve kalitede bir Turk bulamazsak.

2 stoper alinmaz gibi, ancak Ahmet de satilirsa yoksa 2 tane stopere bonservis odeyecek durumda degiliz, kiralik desen 1 tanesi olur anca.

Yeni bir 1 sol bek de zor su durumda, Linnes sag/sol bek jokeri olarak kullanilabilir idarelik.

2 orta saha harika olur, biri Emre Akbaba olsa digeri de iyi bir 8 numara olmasi lazim zaten.

Forvet de mecbur olmasi gereken transfer, tek santrafor ile sezonu acamayiz. Bu hatayi gecen sezon yaptik zaten.

Benim beklentim 3-4 transfer. Daha fazlasi zor bence. Ya da bir oyuncumuzu cok iyi bir fiyata satacagiz ancak o zaman o dediklerin tamami olur, soyle 15 milyon euro'luk satis minimum.

Bu yıl gol ve asist beklentilerim

Gomis 20 5
Feghouli 12 10
Gary 10 10
Onyekuru 8 9
Fernando 2 3
Mariano 3 5
Maicon 4 0
Serdar 2 0
Linnes 1 4
Nagato 1 3
Sinan 4 3
Badou 4 4
Muslera 1 0
Belhanda 1 6
Donk 1 2

İyi bir yedek golcü gelirse o da 6-7 civarı atsa yeter.

Musleradan gol beklemek biraz absürt değil mi üstad.

Ideal olan o dediklerin ama bu imkansiz gibi, 21 kisilik liste hazirlayacagiz. 7 tane daha yeni oyuncu demek bir o kadar adami da gondermek demektir ve hangi butce ve imkanlarla?

Listemizi 21 kisilik oyuncu grubu olarak degerlendirirsek zaten verdigim ornekte en kotu alinmasi gereken pozisyonlari anlatmistim :)

Stoper, 8 numara ve forvet, bunlar olmazsa olmaz diyelim.

Yedek kaleci lazim ama mecbur degil eger uygun maliyetli ve kalitede bir Turk bulamazsak.

2 stoper alinmaz gibi, ancak Ahmet de satilirsa yoksa 2 tane stopere bonservis odeyecek durumda degiliz, kiralik desen 1 tanesi olur anca.

Yeni bir 1 sol bek de zor su durumda, Linnes sag/sol bek jokeri olarak kullanilabilir idarelik.

2 orta saha harika olur, biri Emre Akbaba olsa digeri de iyi bir 8 numara olmasi lazim zaten.

Forvet de mecbur olmasi gereken transfer, tek santrafor ile sezonu acamayiz. Bu hatayi gecen sezon yaptik zaten.

Benim beklentim 3-4 transfer. Daha fazlasi zor bence. Ya da bir oyuncumuzu cok iyi bir fiyata satacagiz ancak o zaman o dediklerin tamami olur, soyle 15 milyon euro'luk satis minimum.
Yabancilardan birini iyi paraya okutsak hepsini rahatlikla aliriz ama iste o da var.

Kalecinin bonservisi maksimum 1 milyon TL olur
Ndiaye kira bedeli 1 milyon pound
Akbaba 3 milyon euro
Carole'den gelecek parayla yerli sol bek alinir, 1.5 milyon euro civari
Forvete bedelsiz Abel Hernandez iyi olurdu ama bir kac güne o da imzalar herhalde.
Ahmet'i gönderebilsek o parayla Sadik'i aliriz, o da 2 milyon TL falan tutar
Bir de iyi stoper kiraladik mi tamamdir o da 1 milyon kira bedeli olur

Yani toplamda söyle 10 milyon euro civari bir nakit girisi olmali rahat hareket edebilmek icin. Telles'ten gelen parayi transfere harcayamiyoruz diye biliyorum. Tolga ve Eren o kadar yüksek ücret aliyor ki birak bonservisi adamin yillik ücretini veremiyorlar. Tarik yine öyle. Selcuk desen hic.

Dransfersizlikten cildirmak uzereyim forumda ölü evi gibi Zarper piyasada yok acikcasi pek tadım yok
Haksızlık ediyorsun. Gayet güzel transferler yaptınız Göztepe camiası olarak; transfer politikalarınızı beğendiğimi daha önce de ifade etmiştim...

Yine, yeniden

1305927440234b9391017fb88005dd05.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt