Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.886
- 11.985
- 1.163
GSC böyle demeye devam etsin Maicon kapakları takacaktır , Malum ne dense tersi olan bi platform
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
batuhan tekinCarole'u severim ama bu adam kalmamali. 4.secenek olan bek oyuncusu yabanci olmamali bence.
Hoca da su ters ayakli adami oynatmam düsüncesini bir gözden gecirmeli, Linnes gibi bir kral var elimizde. Sen hem sol hem de sag bekini yedekliyor.
Carole'u yolla, yerine altyapidan birini koy yeter.
bi de selcukLinnes Maicon Ahmet Carole
Bu 4lu Ostersunds maclarinda oynayan 4lu, ayni 4lu ile bugun PSV macina ciktik ve sonuc ortada
ilk golde süperdi.direkten içeri girdi.ama tam 2.golü atacaktık o gakko denen bebe manyak vurdu topa.
mariano-linnes önlü arkalı şampiyonlar liginde dener mi acaba hoca?linnes sağ iç gibi oynar sanki?
3.golden önce carole topu kaybetti,sonra donk kazandım derken kaybetti ve uzaktan vurdu gakko.ortasahada baya gevşekti bu maçta ciddenikisinde de orta saha ve savunmanin büyük hatasi var bence bu arada.
Adamlar okadar rahat ellerini salaya salaya geliyoruz atacagiz simdi ile gelip vurdular ki. kimse üstlerine gidip rahatsiz edeyim demedi maalesef.
Selcukun gölge savunma yöntem virüsü tüm takima isliyor yillardir. nede olsa kaptan örnek veriyor iste ne güzel takim arkadaslarina.
linnesin driplingi ve dikine çalım yetenegi iyi.şutu da var zaman zamanoynayamaz öyle hayal olmaz kanat dedigin adam ya fuleli olacak yada patlayıcı driplingi olacak iyi çalım atacak şutör özelligi olacak
bu özellikler ikisinde de kısıtlı özellikle linneste
onu gecen ben de dedim.olmayacak bişey değil.mondragon vs olabilir.ülkesi de baskı yapıyo bize gelsin diyeMina icin sartlar zorlanmali,mondragon devreye girmeli
donk yalnız şık bi 6 numara.bazen klas hareketleri oluyo,çok begeniyorum.fernando hala toparlanma sürecinde.o gecen yazki fişek fernando degil henüz.
Güzel bir tesbit şu defans bakAhmet Çalık ve Carole’in aynı anda sahada oynadığı takımı bütün Tanrı’lar bir araya gelse kurtaramaz.
Bu dörtlü birdaha okey oynamak için bile bir araya gelmemeliLinnes Maicon Ahmet Carole
Bu 4lu Ostersunds maclarinda oynayan 4lu, ayni 4lu ile bugun PSV macina ciktik ve sonuc ortada
futbol profu ark.larimiz cok maalesefcarole kalsın hatta sol stoper oynasın diyenler vardı