Can Akasra
Büyük Kaptan
Oha Lemar Atletico Madride mi gitmiş ben yeni gördüm müthiş transfer
Fatih hoca hazretleri kaç tane isterse. Ayrıca muğdat gibi efsane bir ismi saymaman bizi üzdü. Fatih hocam tüm imkanları seferber ederek getirtti kendisini.kac tane kanad olacak yaw takimda.....gary
sinan
fegh
henry
mugdie
Ekli dosyayı görüntüle 25232sizce şapkanın altındaki kim?
hagiii oKisa olduguna gore Emre B
Fatih hoca hazretleri kaç tane isterse. Ayrıca muğdat gibi efsane bir ismi saymaman bizi üzdü. Fatih hocam tüm imkanları seferber ederek getirtti kendisini.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sergen iyisin dimi ruh halinden endişelenmeye başladım transfer yetmezliği baş göstermeye başladı galiba ne yapabiliriz dr @Melih PekerEkli dosyayı görüntüle 25233Ekli dosyayı görüntüle 25234GEkli dosyayı görüntüle 25235büyük Galatasaraylı emre belezoglu ankaragüclü birolu dövmeye gidiyo taffarel için
ben iyiyim ama şu zeminde maç oynatılır mı yasergen iyisin dimi ruh halinden endişelenmeye başladım transfer yetmezliği baş göstermeye başladı galiba ne yapabiliriz dr @Melih Peker
Bjk'nin yüzde 50 si gitti talisca
Fb'nin yüzde 40 ı gitti aziz yıldırım
Biz 11'e takviye yapamadık ama işin kötüsü arayı güzel açma fırsatı var aslında.
Kanka epl takımlarına baktigin zaman dusmemeye oynayacak maksimum orta saha takimi olan Southampton ve West ham bizden daha iyi kadroya sahip.Yaw şu PL ve La Ligadaki büyük takımlarda ne kadro var Tottenhamın orta sahaya bak , Dier - Wanyama - Sissoko - Alli - Dembele - Eriksen![]()
Sergencim 18 sene öncesine gidip müdale etme sansimiz yok neyin derdindesin yav.ben iyiyim ama şu zeminde maç oynatılır mı ya
hagi oMüfit Erkasap bence @Sergen Zeren