GSCimbom
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 130

Emrah Yıldırım ·

Cevap
5,9K
Okunma
389,4K
Sayfa
130/294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1532004016729.webp
sizce şapkanın altındaki kim?

Emre Mor gene öyle sezon gecirirse sezon sonu kücüklügünden belli Galatasarayli oldunu anlatir, Fatih hoca icin oynamak onur olur, ve bize +2 milyon maasnan gelmeyi ister

Yaw şu PL ve La Ligadaki büyük takımlarda ne kadro var Tottenhamın orta sahaya bak , Dier - Wanyama - Sissoko - Alli - Dembele - Eriksen :(

Bjk'nin yüzde 50 si gitti talisca

Fb'nin yüzde 40 ı gitti aziz yıldırım

Biz 11'e takviye yapamadık ama işin kötüsü arayı güzel açma fırsatı var aslında.

Ya ben biraz epl transfer sezonunun bitmesi bekleniyor diye dusunuyorum. O da 9 agustos. Sonra epl den 31 agustosa kadar takimlar sadece elindeki futbolculari satabilecekler.

Dolayisi ile 10-31 agustos arasi epl takimlari avrupa takimlari tarafindan saldiriya ugrayacak belese kiralama icin.

Biz de sanirim 10 agustosu bekliycez Denayer icin. Ve varsa 4-8-10 numara alternatifleri icin. O zamana kadar elimizdeki çöpleri satmaya bakalim. 10 agustosta cebe parayi koyup pazara cıkalım.

Yaw şu PL ve La Ligadaki büyük takımlarda ne kadro var Tottenhamın orta sahaya bak , Dier - Wanyama - Sissoko - Alli - Dembele - Eriksen :(
Kanka epl takımlarına baktigin zaman dusmemeye oynayacak maksimum orta saha takimi olan Southampton ve West ham bizden daha iyi kadroya sahip.
Aradaki seviye cok buyuk. Heriflerin orta sira takimi bizim ligi paramparça yapar.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

eplde transfer tahtasının erken kapanması nasıl bizim işimize geliyor onu anlamadım

adamlar belki sakatlık olur bilmemne diye normalde gönderecekleri adamları transfer yapamayacaklarından ötürü kadroda tutacaklar fazlalık olursa rezerv takıma atma gibi bir şansları da var hem

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt