GSCimbom
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 139

Emrah Yıldırım ·

Cevap
5,9K
Okunma
389,4K
Sayfa
139/294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e2acb9440bac712b13e3d3f9ad20d909-10.gif

4e2a0c58048c4aabba3ed6e0441416a8.gif

gelişme var mı acaba ?​

Lider Stoper
Lider 8 numara
Lider 10 numara
İdeal 1 takımda bu 3 oyuncu da şart ama bizde hiçbirisi yok.En azından 3 tane olması lazım.Açıkçası Onyekuru transferinden sonra umudum var.En kötü ihtimalle mutlaka stoper ve orta saha alınacaktır.

Flamengo Başkan Yardımcısı Ricardo Lomba: "Vitinho bizde oynamak istediğini söyledi. Biz de onunla ilgileniyoruz. Sürece dahil olan birçok konu var. Limitleri zorlayacağız ancak kulübün de sınırları belli. Finansal sorumluluklarımız var" Sabah Spor on Twitter

yarama tuz bastın onur o aras kargonun ben.. ürün geldi neymiş evde kimseyi bulamamışlarmıs hep aynı hikaye nerde mamalak var toplamışlar hepsini
Geçen MNG den kargom vardı. Sözde adresi bulamamışlar. Yersen işte. Aramadilar da tabii. En son gelin kargonuzu alın 3 gündür mu ne burada, yoksa geri göndereceğiz diye arıyorlar.

Neyse gittim almak için şubeye, böyle bı ürün yok diyorlar. Merkez şubede görünüyordu. Sonra bilmem ne şubesini filan aradılar. 85 milyon saat sonra getirdiler. Gerizekalı + dolandirici bunlar yav bunlar. Hepsi aynı bok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt