GSCimbom
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 151

Emrah Yıldırım ·

Cevap
5,9K
Okunma
389,4K
Sayfa
151/294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
277114-1509024367.jpg

Neyse stoper mevzusu boş aslan parçası dönecektir

Nevzat hangi etinden haber yapıyorsun nevzat !!! Belhanda ancak 10+ teklife satılır ki , hocanın belhandadan yararlanmak istediğini adım gibi biliyorum... Emre ile rotasyona sokmayı planladığı adamı satarsa yerine Nevzati oynatcak galiba ... Haber yoksa haber yazalım demiş pasam

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada stoperin ağır olması sorun falan değil sadece pozisyon almasını bilmesi gerekiyor.

Bunu yanında özellikle kendi ceza sahamızda kafa toplarını cepheden ve yanlardan toplaması gerekiyor.

Tabi öncelikle doğru pozisyon alması gerekiyor. Kritik nokta bu.

Biz hep hamle stoperi aldık. Ujfalusi ve Neil'i saymazsak (sağ bek de oynadıkları için) en son performans aldığımız stoper Song-Tomas ikilisi.

Song-Tomas ikilisi çok kaliteli miydi? hayır sadece birbirlerini güzel tamamlıyorlardı.

Serdar'ı tamamlayacak stoperin kesinlikle pozisyon alması çok iyi olan bir stoper olmalı.

Son düzenleme:
Öncelik sıralamasına göre futbolcu satışı, yeni transferlerden çok daha önemli şu an için. Hem kimseyi satmayıp, hem kalitesi belli futbolcularla kadroyu takviye etmek mümkün değil mevcut şartlarda. Böyle durumlar içindir menajerlik müessesesi; win-win hesabı işbirliğine gitmek lazım. Ancak bizim mevcut yönetim bunu becerebilecek bir görüntü sergilemiyor maalesef. Bu yönde çalışmaları gizlilikle yürütüyorlarsa saygı duyarım ama umamıyorum...

Yok Fiko çok iyi pazarlamacıymış da falan filan. Yok öyle şey; doğru menajerlerle doğru iş birliği yapmaktan ibarettir marifeti. Yoksa Fiko kim ki binlerce şeytanın kol gezdiği futbol piyasasında sözü edilsin?...

Belhamda gonderilmemeli suan hücum yönü yüksek başka bir ortasahamız yok malesef donk fernando selçuk hatta tolga kalırsa hepsi defansif özellikleri ağır oyuncular ndiaye nin forvetin dışında defans için takviye maicon gönderilerek ve onun yerine kalitesi çok yüksek bir oyuncu tercih edilmesi yerinde olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt