GSCimbom
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 160

Emrah Yıldırım ·

Cevap
5,9K
Okunma
389,4K
Sayfa
160/294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer dönemi 40 gün sonra bitiyor. Daha cok vakit var, ligde 3 hafta Transfersiz gecinebiliriz. SL zaten Eylül ortasinda baslayacak. Evet bende Transfer istiyorum ama aceleci olmayalim. Büyük liglerde istenmeyen oyuncularini genelde 15-31 Augustos kiraye verilir iste o dönem bizim icin Firsat olacak.

İranlı milli oyuncu Vahid Amiri, Trabzonspor ile transfer görüşmeleri yapmak için Trabzon'a geldi. (beIN)

Oyuncu satmak gerekiyor diyorsunuz ama ne biliyoruz Fatih Terim belki de Carole ve benzeri oyuncular disinda cok yüksek bir teklif gelmedikce oyuncu satilmasini istemiyordur?!

.
05a63fdf551c818cb23cce9e93d6b921.jpg

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

denayer gelirse yine sezon başı gelir ve yine bizimle kamp yapmamış olarak gelecek.
zaten çok da gerekli ve faydalı bir oyuncu değil bana göre.

Galatasaray Yönetimi, Lionel Carole'nin satılmasına karar verdi. Oyuncunun bonservis bedeli olarak 1.5 milyon € belirlendi. (Milliyet)
ulen hani 2.5 milyon falan teklif vardı?
:)

Satmadan nasıl alacaz ki ?
Hocanin aciklamasi var, bonservisi olan oyuncular alamiyoruz ama bonservisi olmayan veya kiralik oyuncular alabiliyoruz diye.
Ben bu aciklamadan yola cikarak hala kiralik oyunculara verilen kira bedelinin sattigin kadar al maddesine dahil olmadigini düsünüyorum.
Muhtemelen UEFA tarafindan konulan zarar kriterine giriyor kira bedelleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt